Κ επανέρχομαι με συνέχεια κατασκευής κ πρόοδο εργασιών όπως είχα υποσχεθεί.
Πραγματικά μου βγήκαν τα μάτια με τα ΡΕ και με ταλαιπώρησαν αρκετά αλλά το τελικό αποτέλεσμα με ικανοποίησε αρκετά.
Έτσι λοιπόν τελείωσα με το σετάκι της εντουαρτ κ ξεκίνησα το βάψιμο του εσωτερικού με interior green αρχικά κ έπειτα με λεπτό πινέλο περάστηκαν οι λεπτομέρειες καλωδιώσεις κτλ..
Στο κοκπιτ το δεξί μέρος βάφτηκε μαύρο κ το αριστερό interior green.Πίσω απο το προσκέφαλο του πιλότου προστέθηκε (δεν το δίνει το κιτ) ο πομποδέκτης του radioaltimeter (να ναι καλά το spare box

).Σε αυτό το σημείο υπάρχει κ ένα λάθος στις οδηγίες που λένε οτι το κομμάτι 88 μπαίνει πισω απο το προσκέφαλο ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει απόσταση μεταξύ τους (οι οδηγίες της accurate miniatures το δείχνουν κανονικά όπως πρέπει).
Μετά απο αυτά έπεσε παρκετίνη κ ακολούθησε wash (raw umber) κ έγιναν φωτίσματα με στεγνό πινέλο χρησιμοποιώντας ένα ανοιχτότερο πράσινο, ενώ στις μαύρες επιφάνειες κ στο πάτωμα εκεί που ακουμπούν τα πόδια έγινε στεγνό πινέλο με silver.
Έχουμε λοιπόν:
Κοκπιτ

ΔΕ Κ ΑΡ εσωτερικό:

Βomb bay rack:

Aσύρματος:

Πυροβόλο:

Αυτή την στιγμή ασχολούμαι με το cowling, συγκεκριμένα έσφαξα τα καπάκια για να βάλω τα ανοιχτά ΡΕ (η αλήθεια είναι οτι παραλίγο να γίνει η στραβή γιατί είναι σκληρό το πλαστικό αλλά ευτυχώς τα κατάφερα) :

Αφού τελειώσω κ με αυτά θα ψεκάσω με ματ βερνίκι όλα τα παραπάνω (παραλίγο να το ξεχνούσα

) κ θα δώ μήπως κλείσω κ άτρακτο κιόλας..αν κ έχω αρκετές αμφιβολίες κ μάλλον θα έχουμε δύσπνοιες γιατί απο ένα dryfitin που έκανα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα..ήδη διαπίστωσα πως το bomb rack είναι στρεβλωμένο το πλαστικό (ίσως είναι μόνο στο δικό μου κιτ) κ πάνω σε αυτό δένει το κοκπιτ..οπότε με βλέπω να αρχίζω τα γαλλικά μου....
Αυτά για την ώρα.....!