Αν και είχα ψάξει για ελληνικά φόρουμ με θέμα τον μοντελισμό δεν είχα καταφέρει να βρω κάτι! Το Google όταν έβαζα να ψάξει για "μοντελισμός φόρουμ" και στα αγγλικά "scale models forum" σε ελληνικές σελίδες έβγαζε ότι ήθελε. (ίσως να μην έπεσε στην αντίληψη μου)
Τελικά σήμερα κατά τύχη βρήκα το modelclub.gr
Έχω αρχίσει να ξανασχολούμαι με το μοντελισμό τους τελευταίους 3 μήνες περίπου. Πριν από αυτό τον είχα ξεχάσει για 16-17 χρονιά !!!

Ευτυχώς το κομπρεσεράκι δουλεύει ακόμα και βρήκα και τα χρώματα από παλιά. Όμως ο αερογράφος είχε σπάσει (ειχε κοπεί το Beck μεσα στο αερογράφο εκεί που βιδώνει). Πήρα άλλον.
Παλιότερα ασχολιόμουνα με άρματα μάχης και διοράματα αλλά τώρα δεν την βρίσκω με τα πολεμικά. (Πρέπει να έχω κάτι ελάχιστες φωτο από τότε αλλά με πολύ κακή ποιότητα. Αν τις βρω θα τις ποστάρω. Τα διοράματα τα έχω πετάξει.) Τώρα το έχω γυρίσει στα αμαξάκια.
Δεν έχω και φοβερή και τρομερή εμπειρία στον μοντελισμό για αυτό θα εκτιμήσω οποιαδήποτε βοήθεια μου δώστε πάνω στα θέμα μοντελισμός.

Προχθές τελείωσα το πρώτο μου αμαξι!

Θα ποστάρω καποιες φωτο που έβγαλα στην αυλή αν και με συννεφιά!
Επίσης το αίσθημα (γυναίκα) με την δική μου υποκίνηση άρχισε να μπαίνει στον χώρο ή στον χορό του μοντελισμού! Έχουμε διαμορφώσει ένα δωμάτιο στο σπίτι και δουλεύουμε μαζί. (τις πιο πολλές φορές ειμαι μόνος μου ομως) Ελπίζω να τις αρέσει και να συνεχίσει. ʼραγε υπάρχουν γυναίκες που να έχουν τέτοιο χόμπι

:
Αυτά....