Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση χρωμάτων για Αβέρωφ  (Αναγνώστηκε 938 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

  • Πέτρος
  • Scale 1/144
  • *
  • Μηνύματα: 48
  • modelclub.gr
Ερώτηση χρωμάτων για Αβέρωφ
« στις: Σεπτεμβρίου 10, 2013, 11:29:49 μμ »
για σας είμαι νέο μέλος στο φόρουμ, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι χρώματα φόραγε Ο Αβέρωφ κατά τους βαλκανικούς πολέμους.

έχω ένα scratch build μοντέλο από χαρτόνι/χαρτί που είχα σχεδόν τελειωμένο για χρόνια αλλά ποτέ δεν το ολοκλήρωσα. έχω κάποια χρώματα της REVELL Έναμελ και θα ήθελα να μάθω αν κάποια είναι κοντά στα πραγματικά. το κατάστρωμα του είναι ξύλινο σωστά? έχω τα χρώματα Νο 74 gunship Grey, 76 light grey, 43 medium grey, 63 dark green, 64 mid green, 44 tan, 89 beige (ξύλο καταστρώματος) 78 tank grey, 79 greysh blue.

επίσης θα ήθελα να ξέρω αν τα ίδια χρώματα είχαν και τα θωρηκτά Ψαρά, Ύδρα, Σπέτσαι, Ναύαρχος Μιαούλης. θα ήθελα να κατασκευάσω μετά τον Αβέρωφ κάποιο από αυτά αν έχω χρόνο για να είναι μαζί δίπλα δίπλα.

επίσης έχω δει φωτογραφία το μοντέλο του Μιαούλη και έχω δει που πάνε τα δύο πρωραία πυροβόλα των 170 χιλιοστών και τα δύο μικρότερα, αλλά δεν κατάφερα να βρω φωτογραφία ή σχέδιο για τα υπόλοιπα, αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.

καληνύχτα σας
Πέτρος

Αποσυνδεδεμένος nick2

  • Scale 1/35
  • *
  • Μηνύματα: 2940
  • Age: 58
  • Τόπος: πειραιας
Απ: Ερώτηση χρωμάτων για Αβέρωφ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 09:39:12 πμ »
Αν είσαι στην Αθήνα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο κατάστημα static magic του Γιάννη Σαγιαδινού στο Χαιδάρι.
Είναι ο ειδικότερος όλων στο συγκεκριμένο πλοίο.
Βέβαια, υπάρχει πάντα διαθέσιμο και το ίδιο το πλοίο που μπορείς να το επισκευτείς, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

  • Πέτρος
  • Scale 1/144
  • *
  • Μηνύματα: 48
  • modelclub.gr
Απ: Ερώτηση χρωμάτων για Αβέρωφ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 10:20:38 πμ »
Ευχαριστώ

Tags: