Σε μια κρίση καταναλωτισμού και προκειμένου να ικανοποιήσω την μοντελιστική μου πείνα, αγόρασα πριν περίπου 2 μήνες (όταν ακόμα υπήρχαν λεφτά - copyright ΓΑΠ) το εν λόγω κίτ. Tο είχε παρουσιάσει και ο πρόεδρος (Stavros)
εδώ. Είναι η πρώτη μου "προπέλα" και διάλεξα να το πάω όπως βγαίνει απο το κουτί του. Το κίτ είναι το καλύτερο απο όσα έχω φτιάξει απο πλευράς εφαρμογής και λεπτομέρειας (δεν έχω φτιάξει δα και πάρα πολλά βέβαια). Στόκος 0. Κάθε κομμάτι σχεδόν κουμπώνει πάνω στα άλλα. Απο πιστότητα δεν ξέρω αν είναι ακριβές- να πώ την αλήεθια μου δεν με πολυενδιαφέρει, την ώρα μου περνάω ευχάριστα. Έχω όμως κάποιες απορίες. Τα χρώματα που δίνει η Academy είναι FS 36270 Medium Sea Gray, FS 36152 Ocean Gray, FS 34079 Dark Green. Απο προηγούμενες κατασκευες που είχαν παρουσιαστεί στο MC και έπεσαν στην αντίληψή μου, δεν βρήκα αντιστοιχία σε humbrol.
Απο το
http://scalemodeldb.com/paint, έβγαλα τα HU 127, HU 64, HU 116 τα οποία δεν μου φαίνονται και πολύ σόϊ. Οι γνώστες του αντικειμένου τί έχουν να προτείνουν για να μην το κάνω καρναβάλι; Επίσης, μια τελευταία ερώτηση. Το α/φος ήταν όλο μεταλλικό ή είχε και πάνινες επιφάνειες; Νομίζω οτι ήταν όλο μεταλλικό αλλά για να μην κάνω chipping σε καμία πάνινη επιφάνεια και γελάνε και οι πέτρες, καλύτερα να περιμένω βοήθειά σας. Φωτό ελπίζω στις επόμενες ημέρες να ανεβάσω, καλύτερης ποιότητας απο ότι συνήθως...