Αποστολέας Θέμα: Βιντεο με παρουσιασεις και συγκριτικα προιοντων και τεχνικες με τα προιοντα αυτα  (Αναγνώστηκε 1363 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: .
Ψαχνω στο Ιντερνετ και βρισκω μερικες φορες καλα βιντεο που αξιζουν.
Νομιζω οτι θα ειναι χρησιμο να βαζουμε εδω βιντεο (μικρα σε διαρκεια, χωρις πολες φλυαριες) που να παρουσιαζουν καποιο προιον η καποια τεχνικη με το προιον αυτο.
Εαν συμφωνειτε ξεκιναω με μερικα φρεσκα που βρηκα σημερα.

Mr Hobby : Mr.Surfacer Modeling Filler 500, 1000 & 1200 Grade : Product Review / Tutorial

HOW TO GUIDE: USING MR. SURFACER - Modelling Video

ΥΓ Τετοια θεματα χανουν την αξια τους εαν βαζουμε χωρις οριο οτιδηποτε βρισκουμε στο YouTube, δεν εχει νοημα να γινει παραθεση ολων των σχετικων βιντεο με το χομπυ, μονο μερικα που ξεχωριζουν.
.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
Καλή ιδέα.  Γιατί δεν τα βάζεις στην ενότητα των links;
Νομίζω την έχουμε ξεχασμένη την συγκεκριμένη ενότητα ενώ θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη ώστε να είναι μαζεμένα κάπου όλα αυτά τα χρήσιμα links σε videos, sites κλπ.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
Δεν ξερω για την ενοτητα Links, απλο μελος ειμαι, δεν μπορω να αποφασισω εγω για κατι τετοιο. Μολις το διαβασα απο εσενα ειδα οτι υπαρχει κατι τετοιο στο φορουμ.

Ενα αλλο βιντεο που δειχνει για κολλες, το εχω ξαναβαλει σε αλλο σημειο αλλα ταιριαζει και εδω, δειχνει τον τροπο χρησης και συγκρινει δυο πολυ γνωστα προιοντα.

Product Review / Tutorial : Tamiya Extra Thin Cement & Mr.Cement S
.

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
Humbrol - How To Use - Model Filler
.

Tags: