Το κιτ της Τρουμπέτας, είναι γνωστό:

Το είχα φτιάξει, όταν πρωτοκυκλοφόρησε, κατευθείαν από το κουτί, το έβαψα με πινέλο, και το σκόνισα με σκόνη αγιογραφίας (Σιένα Ωμή) που έχω πάρει εδώ και χρόνια.
Το έβλεπα συνεχώς στην βιτρίνα, και αποφάσισα να το ξαναεπισκεφτώ. Δεν το φορνέτιασα γιατί δεν ήθελα να χάσω τις χαλκομανίες του "Besposhchadniy" - "Ατρόμητου".
Έτσι λοιπόν, του πέρασα παρκετίνη, έπαιξα με λαδάκια (dot fading), ενώ χρησιμοποίησα το ζουμί της ΑΚ για pin wash σε πράσινα οχήματα (πολύ καλό και αποδοτικό).
Παράλληλα έβαψα σωστά τις ερπύστριες, ενώ του έκανα ένα διακριτικό σκόνισμα.
Όπως έγραψα παραπάνω, του είχα βάλει σκόνες αγιογραφίας. Με τα χρόνια, η σκόνη αγιογραφίας, είχε γίνει ένα με το χρώμα, ενώ σε άλλα σημεία είχε φτιάξει μια πατίνα. Αρχικά το πέρασα με ένα πινέλο να βγάλω την περίσσια της σκόνης, ενώ στα σημεία όπου δεν έφυγε, όταν το πέρασα με την παρκετίνη, αυτή διαλύθηκε, χρωμάτισε την παρκετίνη και έτσι έδωσε μια χρωματική υφή που εμένα τουλάχιστον μου άρεσε και την άφησα. Απλά τέτοιο αποτέλεσμα δεν το έχω πετύχει με τα άλλα pigments, όσο αφορά την χροιά...
Λοιπόν η μέχρι τώρα δουλειά είναι αυτή:

Λείπουν τα πολυβόλα από τον εμπρόσθιο θώρακα και τον πύργο, που ξεκόλλησαν κατά την διαδικασία και θα επανατοποθετηθούν συντόμως.
Σχόλια και σχολιανά όπως πάντα, μπας και διορθώσω καμιά πατάτα.