Αποστολέας Θέμα: F-106 Delta Dart Revell 1/48  (Αναγνώστηκε 3793 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
Απ: F-106 Delta Dart Revell 1/48
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 11:23:25 μμ »
τα κουμπιά με καρφίτσα/οδοντογλυφίδα/μικρό πινέλο ; :mrgreen: Οι ζώνες;

Με πινέλο 2/0 Cotman, δεν είναι δύσκολο, ίσα που ακουμπάς!

Τώρα αν πω πως ζηλεύω τα μάτια σου, πως θα ακουστεί; Πιστεύω θα ακολουθήσει wash, έτσι;

Ε, σιγά, μην τα καταστρέψω είναι το θέμα! Δεν έμεινε κάτι για wash, εκεί μπροστά ποδωστήρια κλπ δεν φαίνονται, οπότε χαμένος κόπος θα είναι. Τώρα που το βλέπω και πίσω από το κάθισμα που έκανα πάλι δεν φαίνεται...

Αυτά τα ρημαδό-κουμπιά είναι ο εφιάλτης μου... Δεν υπάρχει περίπτωση να βάψω μόνο το κουμπί ότι και να χρησιμοποιήσω...
Ωραίο!

Ευχαριστώ Γιώργο! Δοκίμασε με λάδια ζωγραφικής που σου δίνουν το περιθώριο για διορθώσεις!

Δημήτρη πολύ ωραίο το κοκπιτ..όλα μαμα είναι?αν είναι μαμά εχω πάθει πλάκα με την λεπτομέρεια για την εποχη του κιτ... ::salut::

::thanx:: Όλο, ναι, όπως και το υπόλοιπο κιτ, όπως και στο Voodoo, δεν θα προσθέσω ούτε συρματάκι, απλά γιατί δεν χρειάζεται!

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 11:25:59 μμ »
οι ζώνες πώς τις έκανες; από βελτιωτικό, ή μόνος; ή του κιτ;
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:16:05 πμ »
Του κιτ! :wink:

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:22:03 πμ »
μια χαρά κιτ είναι, λεπτομερέστατο..Να σε ρωτήσω (σόρρυ σε κάθε θέμα σου σε πρήζω  ::glossa::) αυτά τα πινέλα τελικά ότι βάφεις, μετά τα καθαρίζεις, ανοίγουν οι τρίχες τους; ή μου λένε παραμύθια στο πλαίσιο απλά για να αγοράσω; γιατί καινούρια τα βλέπω ότι είναι μύτη, μετά όμως ανοίγουν;;
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 11:53:34 πμ »
μια χαρά κιτ είναι, λεπτομερέστατο..Να σε ρωτήσω (σόρρυ σε κάθε θέμα σου σε πρήζω  ::glossa::) αυτά τα πινέλα τελικά ότι βάφεις, μετά τα καθαρίζεις, ανοίγουν οι τρίχες τους; ή μου λένε παραμύθια στο πλαίσιο απλά για να αγοράσω; γιατί καινούρια τα βλέπω ότι είναι μύτη, μετά όμως ανοίγουν;;
Τα στρογγυλά και εμένα πάντα μου ανοίγουν. Υπάρχει λένε ένα υγρό (δεν θυμάμαι, κάπου εδώ το είχα διαβάσει;) με το οποίο περνάς τις τρίχες μετά το καθάρισμα και τις διατηρεί στην θέση τους... Α.... θυμήθηκα... Αραβική κόμμι (και όχι κόμη=χτένισμα όπως είχα γράψει!)
Πάντως για τα κουμπάκια του παραπάνω, για να μείνουμε και εντός θέματος, το 2/0 μου φαίνεται... χοντρό!  Βέβαια, εγώ είμαι άχρηστος και ακόμα και με 10/0 δεν πρόκειται να πετύχω να βάψω μόνο το κουμπί... ʼρα είναι και στο χέρι.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 11:58:30 πμ »
Παιδιά με από κάθε βάψιμο(στο τέλος της μοντελιστικής σας μερας) μπορείτε να πλένετε τα πινέλα σας με υγρό πιάτων ,αν είναι και αυτό που προστατευει τα χέρια ακόμα καλύτερα,τα πινέλα συντηρούνται και οι τρίχες μένουν στη θέση τους για πολύ καιρό.....αυτό που είναι θάνατος για τα πινέλα μας είναι το διαλυτικό νίτρου ή πολυουραιθάνης !!!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:41:58 μμ »
Κι εγώ αυτό που λέει ο Σταμάτης κάνω, και μετά τα σαλιώνω λίγο μιας και δεν έχω κόμμι. Ενοείται λίγο σάλιο στο χέρι, όχι το πινέλο στο στόμα! :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 06:13:31 μμ »
Ένα μήνα είχα να γράψω εδώ, και να που έφτασε το Delta Dart:

Click to see the original size.

Tags: f-106