Γεια χαρα σε ολους.Το συγκεκριμενο κιτ ειναι της πολωνικης Aeroplast (αγοραστηκε απο τον αγαπητο Αρκαδιο)και αν και παντελως αγνωστη σαν εταιρεια ,ευτυχως το μοντελο της ειναι αρκετα καλο.Μαλιστα σε καποια sites με reviews,λεγεται οτι ειναι πολυ πιο σωστο και καλο απο το αντιστοιχο της Zvezda.Καλη λεπτομερεια σε συγκριση με φωτο του πραγματικου, χοντρο πλαστικο και ανυπαρκτο flash.Εντυπωση μου εκανε το οτι σαν εταιρεια δινει το πηγμα σε 6 κομματια και οτι οι ερπυστριες ειναι link by link.για κατι τοσο φθηνο ..Προχωρησα στη κατασκευη του πηγματος απροβληματιστα,ολα τα κομματια ειχαν π.καλη εφαρμογη.καποια σημεια που εχω βαλει στοκο της humbrol οπως φαινεται κ στις φωτο ειναι καθαρα απο δικη μου βαρεμαρα και οχι φταιξιμο του κιτ.καποια κομματια ειχαν λυγισει πανω στα sprues και βαρεθηκα να τα ισιωσω.Αυτα παθαινει κανεις αν πιανει το κιτ αυπνος στις 4 το πρωι.
-Σαν εξτρα σκεφτηκα να κανω στις γωνιες της θωρακισης ,τα γαζια της οξυγονοκολλησης-η ορολογια ανηκει στον Μαστορα

χρησιμοποιωντας την ακμη απο διαφορα κατσαβιδακια για υπολογιστη.Θελει αρκετο ακομα απλα εχω κανει μονο λιγο στο πυργο και την προεξοχη του οδηγου στο μπροστινο πηγμα για δοκιμη.
-Επισης αν και το 90 % των μπουλονιων που εχει το πραγματικο,υπαρχουν και στο κιτ, εχουν παραλειφθει μερικα.ειδικα στο πυργο.Η λυση για after market ξεχαστηκε μιας και η μικροτερη διαμετρος που υπαρχει διαθεσιμη για ρητινενια μπουλονια θα μοιαζει σαν μπαλα ποδοσφαιρου πανω στο αρματακι αυτο.Ειπα λοιπον να παρω καποιες καρφιτσες, εκοψα τα κεφαλια και ελαχιστο απο κατω με μια πενσα, και θα ανοιξω τρυπες με το χειροκινητο τρυπανακι για να βαλω μερικες με κολλα CA.
Ευχαριστω προκαταβολικα για το ενδιαφερον σας ,τις παρατηρησεις, προτασεις,σχολια κτλ