Μιας κ είμαι απο αυτούς που θα φύγουν τελευταίοι για διακοπές κ γενικά χρόνος υπάρχει αρκετός αυτή την περίοδο, είπα να πιάσω απο το στοκ ένα κιτάκι που ήθελα εδώ κ πάρα πολύ καιρό να το φτιάξω.
Δεν ξέρω αν θυμάστε, αρχές του χρόνου ο συμφορουμίτης raziera είχε παρουσιάσει αυτό:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,25181.0.html Πρόκειται για dual combo κιτ κ το είχαμε πάρει μαζί (για άλλο κιτ κατεβήκαμε αλλά τσιμπήσαμε κ αυτό

) κ έτσι εγώ αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να φτιάξω το αδερφάκι του.
Το κιτ είναι profipack-δίνει τα πάντα(μάσκες+ΡΕ)-εξαιρετική λεπτομέρεια κ εφαρμογή άψογη κ το μέγεθος του για 72αρι είναι αρκετά ικανοποιητικό θα έλεγα!
Η παραλλαγή που διάλεξα (από τις 6 που δίνει το κιτ) είναι αυτή(Ιούνιος 1944-HMS Emperor):

Μία παραλλαγή πρόκληση για εμένα μιας κ δεν εχω δοκιμάσει τέτοια παραλλαγή σε τέτοια κλίμακα αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα καταφέρω.
Η πρόοδος που έχει γίνει μέχρι στιγμής:


Το κόκπιτ βάφτηκε με interior green της gunze έγιναν κάποια φωτίσματα με στεγνό πινέλο κ wash με raw umber. Να σημειώσω εδώ πως τα ΡΕ (αφού μου βγήκαν τα μάτια μου να τα βάλω) αναβαθμίζουν κατα πολύ την τελική εικόνα κ ειδικά μάλιστα για 72αρι έχει απίστευτη λεπτομέρεια.
Αυτά λοιπόν για την ώρα!Καλές βουτιές!
