Και ενω η κατασκευη κοντευει να τελειωσει, ανακαλυψα την μλκια που εκανα
Το χρωμα που ειχα δει οταν εκανα την παραγγελια ηταν το fs15180 που ειναι το εντονο μπλε
εκεινο που δεν ειδα ειναι οτι μπαινει στν ακρη του ελικα και στην ουρα, το βασικο χρωμα ομως ειναι το fs15044 που ειναι το πολυ σκουρο μπλε.Το ανακαλυψα αργα οταν ξεκινησα να βαφω το μοντελο και ειδα οτι το χρωμα ειναι πιο ανοιχτο απο οτι πρεπει.
Τωρα εκτος του οτι δεν εχω το πιο σκουρο χρωμα πρεπει η να κανω μιξη του μπλε που εχω με λιγο μαυρο για να σκουρηνει , ή να παραγγειλω αλλο , ή να το αφησω οπως ειναι και να το τελειωσω
Τωρα μενουν λιγες καπνες , να μπουν τα πολυβολα , και λιγες φθορες (ξεβαματα με ασημι χρωμα) , και τα decalls και ειναι ετοιμο.Επισης εχω παρει wash ακρυλικο vallejo να του περασω μετα απο το γυαλισμα με παρκετινη
Του εχω περασει δυο χερια χρωμα, ενα στην αρχη για ασταρωμα και μετα το τελικο χρωμα. Φοβαμαι οτι αν περασω κι αλλο χρωμα ,(εκτος του οτι πρεπει να ξυλωσω τις βομβες κ να τις ξαναβαλω ), δεν ξερω ηα αποχρωση αν την πετυχω με την μιξη μπλε με λιγο μαυρο και οτι το χρωμα θα αρχισει να καλυπτει και τις γραμμες.Και σκεφτομαι μαλλον να το αφησω ετσι?
Εδω μερικες φωτος , ή ελικα και η καλυπτρα δεν εχουν κολληθει, μπηκαν μονο για την φωτογραφηση