0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά δεν του την χάρισες Το αποτέλεσμα είναι πολύ πάνω από Matchbox (όπως συνήθως έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε). Νομίζω ότι τωρα σου αξίζει ως επιβράβευση κάποιο Tamiya ή κάτι αντάξιο των δυνατοτήτων σου.
Αυτό βέβαια με τα παλιά κιτ κλπ κλπ χρήζει μοντελοψυχολόγου, ας κανονίσουμε μία μαζική επίσκεψη....
Τελικά δεν του την χάρισες Το αποτέλεσμα είναι πολύ πάνω από Matchbox (όπως συνήθως έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε). Νομίζω ότι τωρα σου αξίζει ως επιβράβευση κάποιο Tamiya ή κάτι αντάξιο των δυνατοτήτων σου.Spoiler (hover to show)Αυτό βέβαια με τα παλιά κιτ κλπ κλπ χρήζει μοντελοψυχολόγου, ας κανονίσουμε μία μαζική επίσκεψη....
Πήγα στην πρώτη σελίδα του θέματος για να επιβεβαιώσω ότι είναι Matchbox. Εύγε για την υπομονή σου!
Tι να πει κανεις για αυτη τη κατασκευή. Κοιτούσα τα 2 μισά της ατρακτου στις πρώτες φωτογραφίες με το dry fitting αλλα και την υπόλοιπη δουλεία που έχεις ρίξει στο μοντέλο και πίστεψα ότι αν εχεις επιμονή και υπομονή πραγματικά γίνονται θαύματα.Ενα μεγαλο μπράβο που μπόρεσες και τελείωσες το μοντέλο σου μετά απο τόσα χρόνια. Οι φωτογραφίες σου, που είχες ανεβάσει, άραγε πως και δεν σβήστηκαν; Τις ανανέωσες πρόσφατα; Για τους αεραγωγούς και τις τουρμπίνες αλλά τα σημεία που διπλώνουν μέσα στην άτρακτο τα φτερά θυμάσαι τι υλικά είχες χρησιμοποιήσει;
Εξαιρετική δουλειά Παναγιώτη!! Μετέτρεψες ένα απλό και παλιό κιτ σε ένα αριστούργημα!!Και ας χρειάστηκες τόσα χρόνια, χαλάλι του!! Πολλά μπράβο!!
Μεγάλη η προσπάθεια σου και αξιόλογο το αποτέλεσμα. Τελικά αυτα τα χρέπια ειναι που μας τραβάνε να ρίξουμε δουλεια. Θυμάμε και άλλα αρρωστάκια εδω μέσα να πριτσινώνουν κάτι matchbox. Ονόματα δε λέμε Πιάσε τώρα ένα 48άρη ή ένα καλύτερο 72άρη μιας και έχεις μελετήσει τόσο καλά αυτό το αφος ώστε να το ευχαριστηθείς!Ευχαριστούμε και για την ωραια παρουσιαση, αναμένουμε για τη συνέχεια και ίσως κάποιες καλύτερες φώτο απο το τελειωμένο.
Καλησπέρα,Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το αποτέλεσμα είναι απλά εξαιρετικό.Όσο αφορά αυτό που είπαν μερικοί συνάδελφοι περί "μοντελιστών καί παλιών κίτ", ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΩ!!!
ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Πολλά Μπράβο φίλε μου.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ακόμη. To κιτ αυτό ητανε; Βλέπω στο inbox review έχει άλλα σειριακά από αυτά που έχει το δικό σου.Παρατήρησα πάντως κάποια λαθάκια στα στένσιλ. Το αφος που έχεις αναπαραστήσει ειναι απο το RIAT 2005 και έχει low vis stencil + ονόματα πιλότων στη καλύπτρα.πηγή 1ενώ η καρτέλα σου δίνει hi vis όποτε ήταν παλαιότερα. πηγή 2
Υποθέτω πως αυτό ήταν. Δεν είμαι σίγουρος γιατί σ' εμένα το κιτ δόθηκε χωρίς τη συσκευασία του. Μόνο τα πλαίσια και τα σήματα/οδηγίες.