Αποστολέας Θέμα: Σπάσιμο χρώματος  (Αναγνώστηκε 3184 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spits22(Panayotis Dim.)

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ιλιον- Αθηνα
  • mud 50%- salt water 50%
Απ: Σπάσιμο χρώματος
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 27, 2013, 10:44:16 πμ »
Αντωνη ,χρησιμοποιησε λαδια ζωγραφικης καλυτερα για wash και κανε αυτο που σου ειπε ο gkontog,ακρυλικο gloss με μετρο.πολλες φορες το τι θα κανουμε εξαρταται κ απο το επομενο σταδιο κ οχι μονο το προηγουμενο. κ κατα την ταπεινη μου γνωμη,αν εχεις το σπρευ της humbrol μη ριξεις μ αυτο απ'ευθειας στο μοντελο σου, ριξε σε ενα πλαστικο κυπελακι πρωτα κ αδειασε το στον αερογραφο σου απο εκει για ψεκασμα ,αλλιως παρτο με το πινελο.γιατι το συγκεκριμενο ειναι μαπα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 27, 2013, 10:49:42 πμ »

::alarm::
Σύντροφοι, από όσα ξέρω τα spray της Humbrol είναι lacquer και καλό είναι να μην πέσουν πάνω από άλλο χρώμα. Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τα βερνίκια σε spray αλλά για χρώματα σε spray ισχύει οπότε παρακαλώ ελέγξτε πρωτού πάθετε καμμία ζημιά.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος spits22(Panayotis Dim.)

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ιλιον- Αθηνα
  • mud 50%- salt water 50%
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 27, 2013, 10:58:49 πμ »
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,26916.25.html
την εχουμε παθει ηδη με το %^#$%@νο ,λες κ το ξερες, γι αυτο ειπα να προειδοποιησω τον Αντωνη μηπως κ δεν ειχε δει το ποστ

Αποσυνδεδεμένος galant

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
  • Γαλενιανός Αντώνης
    • ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:47:47 μμ »
Αυτό που ξέρω σίγουρα γιατί την πάτησα, είναι ότι αν έχεις περάσει το σμάλτο βερνίκι σε σπρέυ της humbrol και μετά το ακρυλικό της ίδιας εταιρίας σε σπρέυ θα τα κάνεις όλα μούτι. Την πάτησα εγώ κατά λάθος. Δεν είχα δει ότι το ματ που είχα ήταν ακρυλικό. Και την πάτησα. Είχα βάψει με σμάλτο της humbrol και μετά ψέκασα με γυαλιστερό βερνίκι σε σπρέυ επίσης σμάλτο. Αφού έβαλα χαλκομανίες, ψέκασα με το ματ νομίζοντας ότι ήταν και αυτό σμάλτο. Έγινε το έλα να δεις. Τα σήκωσε όλα. Βερνίκι, χρώμα, χαλκομανίες, όλα.

Tags: