Αποστολέας Θέμα: Varathar, Dark Guardian!!  (Αναγνώστηκε 5338 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
Varathar, Dark Guardian!!
« στις: Ιουλίου 22, 2013, 02:00:35 μμ »
Νέο θέμα -μιας και πήρα φόρα- και να κάνω και ένα fantasy θέμα μιας και έχω κάνει πολύ λίγα, απο την Andrea και αυτό αλλά σε αντίγραφο (δεν είναι μεταλλικό δηλαδή αλλλά ρητίνη)

και η φιγούρα μαζί με το σαλιάρικο pet

προς το παρόν έχει καθαριστεί  :wink: ::salut::

Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Απ: Varathar, Dark Guardian!!
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 22, 2013, 06:04:26 μμ »
Θεοφιλε εντυπωσιακο θεμα  και κυριως το pet ,καλη συνεχεια

::salut::

Αποσυνδεδεμένος arxo

• Scale 1/72
  • *
Varathar, Dark Guardian!!
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 23, 2013, 09:04:03 πμ »
ʼντε καλή αρχή. Ερώτηση: στο banner θα φτιάξεις τον Λευκό Πύργο? χεχ!

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 23, 2013, 09:59:54 πμ »
Πολύ ωραίο θέμα!!! Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό και θα γίνει διαμάντι!!!
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 23, 2013, 06:12:53 μμ »
Γιάννη thanks
ʼντε καλή αρχή. Ερώτηση: στο banner θα φτιάξεις τον Λευκό Πύργο? χεχ!

::lol18:: ::lol18::

Γιώργο που χάθηκες;  :wink:

μία φωτό (για να μή διαβάζουμε μόνο  8) ) το δεινοσαυράκι αφού καθαρίστηκε και στοκαρίστηκε σε αρκετά σημεία ασταρώθηκε και περιμένει...όχι να μας φάει!  :mrgreen:....κλίμακα 54mm

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 23, 2013, 10:22:57 μμ »
Εντυπωσιακό κομματι. Θεόφιλε, έχεις αερογράφο; Αν ναι, ή μπορείς να δανειστείς, βάψε τη σαύρα με αυτό το εργαλείο και άσετα πινέλα για τον πιλότο...
Καλή επιτυχία, έτσι κι αλλιώς.
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 24, 2013, 12:05:32 πμ »
με αερογράφο γιατί να το βάψω; δεν το διασκεδάζω έτσι, εξάλλου 54άρα είναι, αλήθεια ποιόν πιλότο;  ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 24, 2013, 05:39:12 μμ »
με αερογράφο γιατί να το βάψω; δεν το διασκεδάζω έτσι, εξάλλου 54άρα είναι, αλήθεια ποιόν πιλότο;  ::dontknow::
Αμα θες σου δανειζω εγω! Θα μεινω βεβαια με 19 αλλα για παρτι σου χαλαλι! :mrgreen:Αν και οι fantasy φιγουρες δε μου κεντριζουν το ενδιαφερον,πιστευω οτι θα γινει πολυ καλη δουλεια. ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 24, 2013, 06:17:44 μμ »
Παρακολουθώ κι εγώ, θα πρότεινα να σκεφτείς τα φαιοπράσινα χρώματα για την σαύρα κι όχι γήινα, έτσι κάνουν πολύ καλή αντίθεση με τα μεταλλικά του θώρακα...  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 24, 2013, 11:19:58 μμ »
Αμα θες σου δανειζω εγω! Θα μεινω βεβαια με 19 

ε να σου βρούμε έναν ακόμη μπας και πιάσεις εικοσιμία λαμόγιο!  :mrgreen: , δεν θέλω ρε δεν προδίδω τις αρχές μου!
Spoiler (hover to show)

Παρακολουθώ κι εγώ, θα πρότεινα να σκεφτείς τα φαιοπράσινα χρώματα για την σαύρα κι όχι γήινα, έτσι κάνουν πολύ καλή αντίθεση με τα μεταλλικά του θώρακα...  ::salut::

αρχηγέ έχω περάσει για βασικό πράσινο στο μεγαλύτερο μέρος και στα άκρα καφεκόκκινο όπως και στο κάτω μέρος , θα δούμε ίσως περάσω και μώβ...γενικά fantasy είναι και το έχω δεί απο αρκετούς με διάφορα χρώματα και ήταν όλα ωραία

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 30, 2013, 09:26:17 μμ »

Αερογράφος: πιο ¨αεροπλανικό¨ βάψιμο, μεεύκολα και γρήγορα σβησίματα.
Πιλότος : ο καβαλάρης του θηρίου...
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2013, 09:32:09 μμ »
.

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2013, 09:59:39 μμ »
Ω, Ω πολύ ωραίο θέμα , θα το παρακολουθήσω  και απ'ότι βλέπω αρχίζουν τα όργανα. Δώστου να καταλάβει.

Φίλτατε δεν είμαι καθόλου ειδικός, η δέ σχέση μου με φιγούρες εξαντλείται στα στρατιωτάκια του Τζάμπο  απλά οι "κνήμες"του θηρίου  μου θυμίζουν ....κοτόπουλο. Προφανώς θα τις δουλέψεις κι άλλο και θα γίνουν υπέροχες όπως όλες οι κατασκευές σου. Θα μου άρεσε επίσης από το στόμα της σαύρας να τρέχει λίγο σαλάκι.....

Καλή συνέχεια και αναμένω και τον καβαλάρη ::salut::
Βαγγέλης

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2013, 10:28:56 μμ »
να σαι καλά Βαγγέλη, με το γαμοσάλιο ασχολούμαι εδώ και μέρες ούτε σιλικόνη έκατσε ούτε αυτό το νερό της Andrea - γενικώς στα προιόντα της είναι για μπάτσες-
ο καβαλάρης θα γίνει ανατρεπτικός όσον αφορά τα εμβλήματα  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Συρίγος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2013, 10:48:49 μμ »
στο εχω ξαναπει στο ξαναλεω με αφορμη το δρακακι ,εμπλουτησε τη χρωματικη παλετα σου!!! το συγκεκριμενο κομματι οπως βλεπεις και εσυ στις φωτο στην αρχη σηκωνει πανω απο 1 βασικο το πρασινο του νοσοκομειου ειναι  αστοχη επιλογη για το δερμα τα κιτρινα ποδια ειναι οντως σαν κοτας και το humanflesh στα χερια και στην ουρα δεν κολλανε, τα σαλια στο στομα μπορεις να τα κανεις με αυτο το υλικο που κανουν κυματα στις θαλασσες πρωτα θα το απλωσεις σε ενα τιγανακι η πιατακι και μολις στεγνωσει θα τα ξεκολησεις και θα τα βαλεις αλλα αυτο ειναι το κερασακι στη τουρτα κατα την ταπινη μου γνωμη ασταρωμα και ξανα απο την αρχη με μελετη και προσοχη.φιλικα παντα, εχοντας δει ολες τις δουλειες σου ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:55:03 πμ »
κατα την ταπινη μου γνωμη ασταρωμα και ξανα απο την αρχη με μελετη και προσοχη.φιλικα παντα

Συρίγο επειδή ξέρω ότι αυτό το σχόλιο μόνο φιλικό δεν είναι (αλλά συνέχεια άλλων κομπλεξικών μαζί μου απο fb) τις οδηγίες σου θα τις λάβω υπόψη όταν το βάψιμο σου φτάσει σε υποφερτά επίπεδα (για το σκάλισμα σου δεν ασχολούμαι) και όπως σου έχω πεί -αλλά θέλεις να τα ακούς και δημόσια- ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ όπως δεν ασχολούμαι εδώ και καιρό μαζί σου

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Συρίγος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:26:57 πμ »
https://www.youtube.com/watch?v=kgP8_baouQg
το σχολιο μου ηταν φιλικο και αν δεν ηξερα οτι μπορεις και καλητερα δεν θα στο εκανα.
ασχετο αλλα αφου με προκαλεις,(τα κομπλεξικα περι fb εννοεις? που σου εκανα  σχολια λεγοντας τη γνωμη μου σε καποιες αναρτησεις σου περι στιριξης αλυσιδων καταστηματων και οχι μονο μου εσβησες τα σχολια αλλα με μπαναρες κιολας)?
τις οδηγίες σου θα τις λάβω υπόψη όταν το βάψιμο σου φτάσει σε υποφερτά επίπεδα (για το σκάλισμα σου δεν ασχολούμαι)
πρωτα απο ολα δεν σου εδωσα οδηγιες ειπα απλα τη γνωμη μου που νομιζω ο καθενας μπορει να γραψει ειτε βαφει καλα ειτε οχι.
δλδ θα πρπει να περναμε απο οντισιον για να λεμε την αποψη μας?
Τα περι βαψιματος μου και σκαλισματος δεν το σχολιαζω, η δουλεια μου ειναι ανοιχτη σε ολους να κανουν τα σχολια τους γιαυτο την ανεβαζω κιολας.
(ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ) εδω δυστηχως θα σε απογοητευσω ,αν δεν δεχεσαι κριτικη κολα τις φωτογραφιες  στο τοιχο του δωματιου σου και γραφε απο κατω ποσο γ@...ος εισαι.

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:38:48 πμ »
αν δεν δεχεσαι κριτικη κολα τις φωτογραφιες  στο τοιχο του δωματιου σου και γραφε απο κατω ποσο γ@...ος εισαι.

είμαι τόσα χρόνια στο φόρουμ γραμμένος και ποτέ δεν είπα ούτε κάν υπονόησα κάτι τέτοιο, αντίθετα θέλω πάντα να μου λένε τα λάθη μου, τώρα το ότι το σχόλιο σου ήταν φιλικό είναι ψευδέστατο και καλό είναι να μή το παίζεις παρθένα επειδή οι άλλοι δεν ξέρουν τί έχει παιχτεί και καλό είναι να μή μου μπανάρεις το θέμα γράφοντας τα δικά σου άσχετα.....αλλά εσύ ποτέ δεν έπαιρνες απο λόγια άλλωστε και φαίνεται στη πορεία σου.
Γενικώς το θέμα είναι για το δικό μου χαβαλέ και μόνο, αν δε σου αρέσει καλύτερα να μή ποστάρεις

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:44:35 πμ »
Θεοφιλε παιξε και αλλο με καφεκοκινα βαψιματα στα ψηλα του σημεια και στην ουρα,αλλα και στα ποδια,για να σπασει το πρασινο και να δημιουργηθει αντιθεση .νομιζω οτι τα σαλια δεν ειναι  απαραιτητα  να μπουνε, σε γενικες γραμμες καλο ειναι ,και θα γινει καλυτερο
εξαλου fantasy θεμα ειναι και και δεν υπαρχουν στανταρ χρωματα
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:46:48 πμ »
https://www.youtube.com/watch?v=kgP8_baouQg
το σχολιο μου ηταν φιλικο και αν δεν ηξερα οτι μπορεις και καλητερα δεν θα στο εκανα.
ασχετο αλλα αφου με προκαλεις,(τα κομπλεξικα περι fb εννοεις? που σου εκανα  σχολια λεγοντας τη γνωμη μου σε καποιες αναρτησεις σου περι στιριξης αλυσιδων καταστηματων και οχι μονο μου εσβησες τα σχολια αλλα με μπαναρες κιολας)?πρωτα απο ολα δεν σου εδωσα οδηγιες ειπα απλα τη γνωμη μου που νομιζω ο καθενας μπορει να γραψει ειτε βαφει καλα ειτε οχι.
δλδ θα πρπει να περναμε απο οντισιον για να λεμε την αποψη μας?
Τα περι βαψιματος μου και σκαλισματος δεν το σχολιαζω, η δουλεια μου ειναι ανοιχτη σε ολους να κανουν τα σχολια τους γιαυτο την ανεβαζω κιολας.
(ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ) εδω δυστηχως θα σε απογοητευσω ,αν δεν δεχεσαι κριτικη κολα τις φωτογραφιες  στο τοιχο του δωματιου σου και γραφε απο κατω ποσο γ@...ος εισαι.

είμαι τόσα χρόνια στο φόρουμ γραμμένος και ποτέ δεν είπα ούτε κάν υπονόησα κάτι τέτοιο, αντίθετα θέλω πάντα να μου λένε τα λάθη μου, τώρα το ότι το σχόλιο σου ήταν φιλικό είναι ψευδέστατο και καλό είναι να μή το παίζεις παρθένα επειδή οι άλλοι δεν ξέρουν τί έχει παιχτεί και καλό είναι να μή μου μπανάρεις το θέμα γράφοντας τα δικά σου άσχετα.....αλλά εσύ ποτέ δεν έπαιρνες απο λόγια άλλωστε και φαίνεται στη πορεία σου.
Γενικώς το θέμα είναι για το δικό μου χαβαλέ και μόνο, αν δε σου αρέσει καλύτερα να μή ποστάρεις

Παρακαλώ να μη συνεχιστεί. Είναι προφανές ότι έχετε θέματα μεταξύ σας, που δεν οφείλουμε σε τίποτα οι υπόλοιποι να μάθουμε (δε θέλουμε κιόλας).

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 11:35:45 πμ »
Μου αρέσει ρε παιδιά που μαλώνεται για το χρώμα ενός ζώου που δεν έχει δει ποτέ κανείς, ούτε υπάρχει περίπωση να δει ποτέ κανείς... άρα το χρώμα είναι καθαρά καλλιτεχνική επιλογή και αν κάτι δε μας αρέσει δε σημαίνει πως δεν είναι και "σωστό" στην καλλιτεχνική ματιά του κατασκευαστή. Αυτά τα φιλοσοφικά από εμένα.

Τώρα θα συμφωνήσω με τα σάλια, θα κάνουν τον τύπο να φαίνεται ακόμα πιο φρίκη. Αν δε σου κάθεται τίποτα από τα εξωτικά υλικά που δοκίμασες, δοκίμασε να βάλεις απλή κόλλα UHU για χαρτιά.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 05:52:21 μμ »
Γιάννη θα το δείς live και μου λές  :wink:

Πάντως για τα σάλια που λέμε, έχουν μπεί απλά ήθελα να υπάρχει ένα κάθετο απο το πάνω δόντι στο κάτω αλλά λάιβ υπάρχουν σε αρκετά σημεία

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 06:14:20 μμ »
Φτιάξτο όπως γουστάρεις και θα δείς και τα δικά μας σάλια να τρέχουν
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 07:44:21 μμ »
Θεοφιλε ο καλυτερος και πιο ρεαλιστικος τροπος να αναπαραστησεις τα σαλια ειναι αυτο που λεει ο Γιωργος. με UHU.

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:23:41 μμ »
Φτιάξτο όπως γουστάρεις και θα δείς και τα δικά μας σάλια να τρέχουν

Βαγγέλη ελπίζω να σου αρέσει και στο τέλος  ::eusa_whistle:: (θα με θυμηθείς στο σφύριγμα που κάνω  ::glossa:: )

Θεοφιλε ο καλυτερος και πιο ρεαλιστικος τροπος να αναπαραστησεις τα σαλια ειναι αυτο που λεει ο Γιωργος. με UHU.

50 πράγματα μου πέρασαν απο το νού αλλά όχι αυτό και να σκεφτείς ότι την είχα μπροστα μου και κολλούσα κατι κάρτες απο επιτραπέζιο χθές  :lol: το έβαλα και κάθισε καλά (το σάλιο, μπλιάχ) απο ότι βλέπω θα του περάσω και ένα γυαλιστερό βερνίκι να λάμψει, ευχαριστώ παίδες να γιατί χρειάζεται το φόρουμ

Tags: