0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
H συνάντηση έγινε κανονικά Εγώ, Melpas, Rafael και Crow βρεθήκαμε από κοντά και του δώσαμε και κατάλαβε στην πάρλα!! Ρεσιτάλ ιστορικό και μοντελιστικό έδωσε ο Rafael με την πολύχρονη ιστορία που κουβαλάει στις πλάτες του... το σίγουρο είναι πως μιλάμε για κινητή εγκυκλοπέδια ...ενώ έφυγε από την ιπποκράτους με 4 μοντέλα αισίως . Ο Melpas - Κώστας πήρε ένα πολύ κομπρέσορα και ένα "αστέρι" αερογράφο, καλοδούλευτα λοιπόν Kώστα, έκανες μια πολύ καλή επένδυση που σίγουρα δε θα σε απογοητεύσει! Ο Crow έμπειρος και πόρωση με τα περίεργα θέματα, με αρκετή πείρα σε θέματα μοντελιστικά αλλά και τεχνικές, καβάτζωσε 2 μοντελάκια και την έκανε κ αυτός με ελαφρά! Ελπίζω σύντομα να δούμε κατασκευές σας παίδες!! Οι 2-3 ωρίτσες που κάτσαμε και τα είπαμε δεν αρκούσαν ούτε για τον πρόλογο στο τεράστιο σε θέματα για συζήτηση χόμπυ μας... Καλό modelling και την επόμενη φορά περισσότεροι και συζήτηση μέχρι να μουδιάσουν τα στόματα Υ.Γ. : Να ευχαριστήσω βαθιά τον Mmaker-Γιώργο για το εξαιρετικό από κάθε άποψη DVD! Μοναδική συλλογή φίλε μου μένω υπόχρεος
Πραγματικά η πρώτη συνάντηση ήταν καταπληκτική εμπειρία. Ελπίζω την επόμενη φορά να μην είμαστε μόνο 4 από τους 80. Ευχαριστώ τον Brutalos για τα καλά λόγια αν και νόμιζω ότι είναι υπερβολικός. Απλά ο μοντελισμός έχει τη δική του ιστορία, κι άμα είσαι στο χώρο 30 χρόνια, πέντε πράγματα σου έχουν μείνει.
Μπράβο παιδιά!Άντε να μαζευόμαστε και να γνωριζόμαστε όλοι σιγά σιγά...Κρίμα που έλειψα...
Πότε λέτε να το κανονίσουμε; Εγώ παίζω μπάλα πάντως και αυτό το Σάββατο άμα θέτε...
Ωωωωωωωωωωωωωπα, στακα...Τι μπαλα παιζεις? Αυτη τη στρογγυλη? Φετος στο πρωταθλημα του Αγ.Κοσμα κατεκτησα χρυσο στη 2η κατηγορια 5χ5 Παιζουμε κανενα καφε? Κανενα σουβλακι? (εκει σε εχω σιγουρα...1 διπλο απ'ολα/λεπτο..... )