Αποστολέας Θέμα: ''Η Γαζέλα των Αιθέρων''1/48 ESCI MK 326 K IMPALA  (Αναγνώστηκε 15487 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Απ: ''Η Γαζέλα των Αιθέρων''1/48 ESCI MK 326 K IMPALA
« Απάντηση #150 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 07:19:54 μμ »
Βάφω τον σπότερ και πάμε για επίλογο...επιτέλους!!! ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος spyros molinaris

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κερκυρα
  • I.P.M.S. 258
« Απάντηση #151 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2013, 12:11:38 πμ »
πιο καλο δειχνει ετσι σταματη  :wink:
βαλε και την τελευταια πινελια  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #152 στις: Οκτωβρίου 01, 2013, 11:35:18 πμ »
 Ευχαριστώ Σπύρο !!! ::salut::

Φίλοι μου καλημέρα σε όλους και καλό μήνα !!!

Τίτλοι τέλους λοιπόν για το ιμπάλα  ή καλυτερα για το ΜΒ 326 ΚC Αtlas Imrala MK II.....!
Οπως ανέφερα αρκετές φορές ,δυσκολευτικά αρκετά .
Ενω το κατασκευαστικό πήγε πολύ καλά, με αποκορύφωμα το καλύτερο κάθισμα που έχω φτιάξει ποτέ ,το βάψιμο μου επιφύλασσε εκπλήξεις.
Το φαινόμενο της ''πούδρας''έκανε τα πράγματα δύσκολα για όλα τα επόμενα στάδια του βαψίματος ,αν και καθαρίστηκε τελείως η σκόνη ,η επιφάνεια είχε γίνει αρκετά πιό πορώδης από αυτό που χρειαζόμουν ...
Τα λάδια δεν έστρωναν όπως ήθελα και η παραμικρή ανωμαλία γίνοταν ακόμα πιό εμφανή.
Η χρήση μερικών στρωμάτων παρκετίνης και ενός στρώματος γυαλιστερού βερνικιού βοήθησαν αρκετά για μια καλύτερη εικόνα ,αλλά οχι για την βέλτιστη!!!
Οπως και να είχε ,έπρεπε να πάει στο ράφι τελειωμένο και όσο το δυνατόν καλύτερο!Οχι για το χρόνο και τα υλικά που σπατάλησα ,αλλά επειδή αγόραστηκε μόνο και μόνο εις μνήμη του μεγάλου Δάσκάλου Νίκου Καβαθά ,από το στοκ του.
Ηδη το κατασκευαστικό είχε αρχίσει από τον ίδιο!!!

Δε θα σας κουράσω άλλο ....φωτογραφίες .
Πάμε με τον τυπά... Click to see the original size. Click to see the original size.

Οπλα....Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Λεπτομέρειες ....Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size.  Click to see the original size. Click to see the original size.

Πανοραμικές...Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.  Click to see the original size. Click to see the original size.

Αυτό είναι λοιπόν.
Οπως πάντα σχόλια και παρατηρήσεις πάντα ευπρόσδεκτα!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο ,τις παρατηρήσεις σας και για τη συντροφιά σε όλη τη διάρκεια και αυτής της κατασκευής!!!!
Υγειαίνετε!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #153 στις: Οκτωβρίου 05, 2013, 10:16:04 μμ »
Mπράβο Σταμάτη πολύ όμορφο, άξιζε την αναμονή κ τις ώρες που έριξες πάνω του!
Η ιδέα μάλιστα με τον φωτογράφο όλα τα λεφτά!
 ::salut:: ::salut:: ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #154 στις: Οκτωβρίου 06, 2013, 12:16:22 πμ »
Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε ,ναι ο τυπάκος έδωσε λίγο ζωή στο διόραμα και λίγη χρώματική ένταση!!!

Tags: impala