Υπαρχει κανεις που να μην γουσταρει τα F-4?Μπααααα...Γιατι εγω λοιπον να αποτελω εξερεση?Γι να δουμε τι εχει το μενου αποψε...
ΦΑΝΤΟΜ ΤΟΥΡΛΟΥ!

Ναι,ειναι 6 και θα προστεθει και και αλλο ενα την επομενη εβδομαδα!Ας δουμε ομως ενα-ενα τα αδελφακια.
Πρωτο και καμαρωτο εχουμε ενα F-4F της Revell.Προκειτε για ενα εξαιρετικο κιτ με απιθανη γραμωση και πολυ καλο αναγλυφο κοκπιτ.Η χαλκομανιες αφορουν ενα επετιακο γερμανικο φαντομ και ειναι πραγματικα εντυπωσιακες.Ηταν αλωστε και ο λογος που αγοραστικε το κιτ μια και τα παρδαλα βαψιματα ειναι η μεγαλη μου αγαπη.

Στη συνεχεια περναμε σε ενα F-4EJ της Ιαπωνικης αεροποριας απο την Hasegawa.Εξισου καλο κιτ με της Revell,αν και υστερει λιγο στο κοκπιτ.Δεν νομιζω οτι χρειαζετε να σας πω πως θα βαφτει,το βλεπετε αλωστε!

Για την συνεχεια εχουμε 2 κιτ της Esci,ενα RF-4 C/E και ενα F-4 (μου διαφευγει η εκδοση) Bicentennial της USAF και του US NAVY αντιστοιχα.

Σειρα εχουν τα δυο κιτ της Fujimi,ενα F-4S Black Bunny και ενα βρετανικο FGR2 της RAF.

To εβδομο κιτ θα ειναι ακομα ενα S της Esci αυτη την φορα που θα γινει...White bunny!

Οπως καταλαβατε το τελικο αποτελεσμα θα ειναι 7 (η 8 αν η Revell ξαναβγαλει το RF-4 της) επετιακα φαντομ.Και πριν μου πειτε οτι το RF4C ειναι βαμενο με την στανταρ παραλαγη (βιετναμ),ριξτε μια ματια στο boxart!