Καλησπέρα κι από μένα!
Αν και είμαι μέλος της κοινότητας εδώ και κάνα χρόνο(ίσως και παραπάνω) θα ήθελα να σας συστηθώ.
Το όνομά μου είναι Γιώργος Ζώης και άρχισα να ασχολούμαι με το μοντελισμό περίπου πριν 1 χρόνο και κάτι μήνες. Αιτία, φυσικά είστε όλοι εσείς και αυτά που έχουν δει τα ματάκια μου.
Όταν ανακάλυψα το forum η αγαπημένη μου ενότητα ήταν τα "Ξύλινα Πλοία" και ιδιαίτερα οι υπέροχες κατασκευές του Βασίλη που με μύησαν στο συγκεκριμένο είδος μοντελισμού. Έτσι το πρώτο μου μοντέλο(ξύλινο) ήταν το Mare Nostrum της AL.
Όμως, ρίχνοντας κλεφτές ματιές και στις υπόλοιπες ενότητες, θέλησα να ασχοληθώ και με τα πλαστικά μοντέλα. Ο βασικός λόγος, θα έλεγα, είναι ότι τα ξύλινα μοντέλα είναι ακριβότερα από τα πλαστικά και δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα αγοράς αυτών, λόγω της αναδουλειάς που μας πλήττει τον τελευταίο καιρό.
Αυτή την στιγμή ασχολούμαι με την κατασκευή του USS Reuben James FFG-57 στην 1/350 της Academy και θα τοποθετηθεί σε θάλασσα(ας είναι καλά ο Σταμάτης).Το επόμενό μου project θα είναι μάλλον αεροπορικό(ίσως κάποια προπέλα του Β'ΠΠ).
Όπως θα καταλάβατε δεν έχω καταλήξει με ποιό είδος μοντελισμού θα ασχοληθώ τελικά. Ίσως αυτή να είναι άλλωστε η μαγεία του μοντελισμού, να σου αρέσουν όλα!
Καλές κατασκευές σε όλους!