Αποστολέας Θέμα: LAREDO CJ7 Esci 1/24  (Αναγνώστηκε 1119 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
LAREDO CJ7 Esci 1/24
« στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 03:45:36 πμ »
Κατα την τελευταία έκθεση της IPMS το 2012, στο κατάστημα του Κου Καλφάκη βρήκα αυτό το κιτ σε προσφορά, οπότε και άδραξα της ευκαιρίας  :wink:
Η τιμή του ήταν άκρως δελεαστική και σκεφτόμουνα οτι με μερικές "ζαβολιές"  :wink:  κάτι θα κατάφερνα.....
Έτσι λοιπόν πριν 3-4 μέρες "έκατσε" στο πάγκο μου, ανάμεσα σε διάφορες άλλες κατασκευές, και αποφάσισα να το "πάω αργά-αργά" έτσι για χαλάρωμα.
Το κιτ της Esci λοιπόν είναι αυτό

Αρκετά καλό σε σχήμα και διαστάσεις μ' ελάχιστες "ραφές" απο καλούπια αλλά με κατεστραμένες χαλκομανίες και γρατσουνισμένο παρμπρίζ (ένεκα συσκευασίας του).
Σκέφτηκα εξ' αρχής "custom" κατασκευή και χρήση διάφορων κομματιών απο άλλα κιτ και έτσι μετά απο σχεδόν μια βδομάδα πρπ το τελείωσα...

Καταρχάς το χρώμα είναι μίξη Tamiya & Gunze χρωμάτων ώστε να "βγεί" μια μαύρο-μπλέ μεταλλική απόχρωση. Πολλά χρωμιομένα κομμάτια είναι απο το σετ Tracks Accessories της italeri ενώ οι μπροστά χαλκομανίες (σημαίες) είναι απο το 48αρι Lear Jet της Revell  :wink:
Στο εσωτερικό έκανα flocking και έβαλα κομμάτια απο το αυτοκόλλητο δέρμα της Hiro. Τέλος τοποθετήθηκαν ζώνες απο ενα σετ της KA Model. Βέβαια αντικατέστησα και το παμπρίζ με κομμάτι διάφανης ζελατίνας μιας και όπως είπα εκείνο της "μαμάς" Esci ήταν καταγρατσουνισμένο  :(  Σκεφτόμουνα να βάλω και τπτ extra προβολείς στο roll bar αλλά φοβόμουνα μην το παρακάνω "αμερικανιά"  :lol:

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: LAREDO CJ7 Esci 1/24
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 07:41:33 μμ »
Ωραια δουλεια Παναγιωτη.Παντως οι προβολεις θα του εδιναν επιπλεον ομορφια,οχι οτι τωρα δεν ειναι
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 07:55:51 μμ »
 Σ' ευχαριστώ Περικλή  :wink:  Και 'γώ, τώρα που το βλέπω, πιστεύω οτι μια σειρά προβολείς στο roll θα το έκαναν πιο ωραίο αλλά δίστασα εκείνη τη στιγμή  :)

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 08:15:41 μμ »
Ποτε δεν ειναι αργα. :wink: :wink:
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 10:51:41 μμ »
Πολύ όμορφο έγινε Παναγιώτη!!!

Μπράβο φίλε!

Απόστολος  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kondorgr

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 13, 2013, 02:38:18 πμ »
παρα πολυ καλο, αν και προσωπικα με χαλανε οι εμπρος χαλκομανιες. δινω ρεστα με τις προσθηκες-αλλαγες απο το αρχικο

εχω φτιαξει και εγω ενα ιδιο προ 30 χρονων (37 τωρα) ηταν απο τα πρωτα μου. ειναι κουμποτο. βεβαια καποια κομματια οπως οι καθρεπτες και η ρεζερβα δεν υπαρχουν πια γιατι δεν το ειχα σαν εκθεμα. μετεπειτα βεβαια το ξεθαψα απο μια κουτα και το αλλαξα σε χρωματισμους. καποια στιγμη θα το σηκωσω και αυτο

παντως δινω ρεστα. παρα παρα πολυ καλο. ειμαι και φαν των jeep χεχε

Tags: