Σχετικά με το πυργάκι, ο Κοντόγκιος, έχει απόλυτο δίκιο. Τα πρώιμα Mk II τουλάχιστον, παραδίδονταν με αυτόν. Στις μονάδες τον αφαιρούσαν καθώς έτσι κέρδιζαν ένα μέλος πληρώματος, αλλά ο κυριώτερος λόγος ήταν ότι λόγω περιορισμένου χώρου και κακού εξαερισμού, οι αναθυμιάσεις του Besa, ήταν εξαιρετικά επικίδυνες για την υγεία του δυστυχούς που καταλάμβανε αυτή τη θέση. Δυστυχώς, ο εξίσου ηλίθιος με τον Ιάπωνα, Έλλην (εγώ

), δεν σκέφτηκε να καλουπώσει το πυργάκι και τώρα αν ποτέ θελήσω να φτιάξω και κανένα Mk I, θα πρέπει να το σκρατσάρω

Σχετικά με την κλίση, από τα σχέδια του Βradford, φαίνεται ότι όντως έγερνε προς τα εμπρός. Ίσως κάποιος που έχει το αντίστοιχο κιτ της Italeri στην πρεσβυωπική

κλίμακα, να μπορέσει να μας πει αν έχει κλίση και αυτό. Λογικά πάντως θα πρέπει να έχει κλίση, αλλιώς θα φαινόταν κάποια πατούρα στις φωτογραφίες (ώστε να πατήσει και να έρθει οριζόντια) ή έστω διαφορά στο ύψος (μπροστινό με πίσω μέρος), αφού το σημείο που τοποθετείται (glacis) έχει κλίση

Για το αγγλικό ερημί σε Ηumbrol, δεν έχω ιδέα. Ξέρω ότι η White Ensign, δίνει και τα τρία χρώματα που χρησιμοποίησαν στην έρημο οι Άγγλοι (Desert Pink, Light Stone και Portland Stone). Εγώ (σαν γνωστός οπαδός της άποψης "αφού μοιάζει είναι σωστό"), καθώς συνήθως βάφω με Vallejo, χρησιμοποιώ για Sand το British Tankers Highlights, από τη σειρά Panzer Aces (παρακαλώ, μη βαράτε)
ΔΚ