Καλημέρα
και σας ευχαριστώ και τους δύο για το καλωσόρισμα.
Σταύρο, αυτή τη στιγμή δεν έχω μακέτα έτοιμη -αν και έχω ετοιμάσει τη βάση και έχω κάνω προσχέδια- και για αυτό τον λόγο έκανα το post, για αν μπορέσω να βρώ ομοιοπαθή τραινά
στην ίδια κλίμακα και στο ίδιο εύρος. Γνωρίζω ότι η συγκεκριμένη αναζήτηση είναι αρκετά δύσκολη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Για να μην σε αφήσω παραπονεμένο όμως θα σου παραθέσω κάποιες φωτογραφίες από λειτουργικό διόραμα που έχω. Δεν το έχω κατασκευάσει εγώ, απλά το αγόρασα για λόγους background σε περίπτωση που πουλάω κάτι στο Ebay. Είναι σε κλίμακα 1:43 και δείχνει ένα εργαστάσιο που φτιάχνει τούβλα και σωλήνες από πηλό.

Διαθέτω αρκετά κομμάτια από κινιτήριες μονάδες σε αυτή την κλίμακα και αν υπάρξει ενδιαφέρον μπορώ να στείλω περισσότερες φωτογραφίες.
Jimmy.K πιστεύω ότι για την περίπτωσή σου τα λόγια είναι περιττά, με την έννοια ότι έμεινα άφωνος με τις φωτογραφίες της μακέτας σου. Χαίρομαι που υπάρχουν Ελληνες με τέτοιες δυνατότητες. Μου θυμίζει η μακέτα σου άλλες μακέτες επαγγελματικές και μη που έχω δει σε εκθέσεις στη Γερμανία. Το Μπράβο είναι λίγο.
Ευχαριστώ και πάλι, και σίγουρα θα τα ξαναπούμε.
Nes