Αποστολέας Θέμα: Chaos Exalted Hero  (Αναγνώστηκε 1083 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
Chaos Exalted Hero
« στις: Ιουνίου 23, 2013, 12:32:24 μμ »
Η δεύτερη φιγούρα που τελείωσα στα πλαίσια της προσωπικής μου εκπαίδευσης επί του θέματος.
Είναι και αυτή από Warhammer της Games Workshop και την έβαψα με χρώματα Citadel και Vallejo.
Πώς σας φαίνεται?

Αποσυνδεδεμένος mirmidon

• IPMS Hellas 1290
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: KOH SAMUI
  • Ντριτζτ Ντο Ερντεν
Απ: Chaos Exalted Hero
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 23, 2013, 03:00:11 μμ »
μια απο τις φιγουρες του χαος που εχω κι εγω, πολυ καλο βαψιμο στις λεπτομερειες, εξαιρετικο αποτελεσμα :wink:

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Συρίγος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 23, 2013, 05:24:14 μμ »
Μπραβο φιλε για δευτερη φιγουρα ειναι σουπερ,το εχεις πιασει το νοημα και ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε τοπ δουλειες απο εσενα στο μελλον.Μια παρατηρηση αν μου επιτρεπεις, το αιμα στο σπαθι ειναι πολυ μονοτονο και θαμπο, το κοκκινο και ειναι αφυσικα λερωμενο θα προτιμουσα λιγες πιτσιλιες.καλη συνεχεια ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 25, 2013, 12:15:30 πμ »
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. όσον αφορά το αίμα, είναι η πρώτη φορά που προσπάθησα αναπαράσταση αίματος οπότε πιστεύω ότι είναι καλό, φαίνεται θαμπό γιατί η κάμερα δεν έχει αστιάσει σε εκείνο το σημείο.

Tags: