Kώστα φίλε μου ,καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τα πολύ καλά σου λόγια ,που είναι πολύ τιμητικά για μένα όταν προέρχονται από έναν μοντελιστή της κλάσης σου.....να σου απαντήσω πραγματικά δεν ξέρω .Νομίζω οτι έχει να κάνει με την όλη κατάσταση ,με το οτι σώνει και καλά πρέπει να αξιοποιηθεί το στοκ,με το οτι εδώ είναι επαρχία και δύσκολα βρίσκεις αυτό που θες την ώρα που το θες...
...από την άλλη τον τελευταίο καιρό αγοράζω από το φόρουμ ,κομμάτια φτηνά που κάποιοι θέλουν να ξεφορτωθούν ,γιατί άραγε ; Μάλλον γιατί είναι χρέπια...
..έχεις δίκιο πάντως το έχω νιώσει και εγώ ,ο χρόνος μας είναι το πολυτιμότερο πράγμα και θα πρέπει να πιάνει τόπο .....
..η λύση είναι να πουληθεί το στοκ μου και να γίνω πιό επιλεκτικός .........δεν ξέρω ,κάποια μοντέλα με γυρίζουν και λίγο στα παλιά ,όταν είμασταν παιδιά και ξεκινούσαμε για τις πρώτες ''πτήσεις''στο κόσμο του φανταστικού αλλά και του υπαρκτού, μεθυσμένοι από την κόλλα και το διαλυτικό....
Φίλε μου μόλις πριν λίγες ωρες παρέλαβα τα δυο κιτ που παραγγειλα από το στοκ του Νίκου Καβαθά ,έχουν ακόμα τα δακτυλικά του αποτυπώματα ,καθώς τα είχε ήδη ξεκινήσει ,θα πρέπει να τα τιμήσω όσο παλιά και να είναι και να βάλω τα δυνατά μου να γίνουν όσο καλύτερα μπορώ .
Είναι όλα αυτά μαζί λοιπόν και ισως και οχι .........ισως οι επόμενες αγορές μου να είναι πιό ποιότηκές........
Κώστα σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου φίλε ,τις λαμβάνω πάντα υπόψη!