Αποστολέας Θέμα: Paasche Compressor  (Αναγνώστηκε 1225 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bcanell

• Scale 1/144
  • *
Paasche Compressor
« στις: Ιουνίου 09, 2007, 03:04:11 μμ »
Αβε! έχει χρησιμοποιήσει κανείς κανενα μοντέλο compressοr της Paashe;λένε τίποτα; Βασικά έχει δύο μοντέλα τον D200 και D3000. ο πρωτος δεν εχει φιάλη αποθήκευσης και  "δουλευει" στα 34-40 PSI ενω ο  D3000 εχει και φίαλη και "δουλευει" στα 40 psi.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Απ: Paasche Compressor
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 09, 2007, 03:41:52 μμ »
Φίλε bcanell,

ʼβε και σε σενα, μιλάς για 2 διαφορετικά εργαλεία, το πρωτο ειναι διαφράγματος και το δεύτερο με φιάλη αποθηκευσης. Σαφως το δευτερο ειναι καλύτερο και σίγουρο πιο ακριβό, το ερώτημα είναι για τί χρήση το θέλεις? Βάφεις πολύ, θέλεις να πάρεις κάτι ωστε να το έχεις καιρό?

'Αποψη μου, και στο λέω απο προσωπικη εμπείρια (πήρα διαφράγματος το οπόιο είναι πολύ καλό, αλλά λίγο για τις ανάγκες μου) προχώρα στην δεύτερη λύση σε ότι μάρκα και αν πάς. ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος bcanell

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 09, 2007, 05:59:25 μμ »
Σε ευχαριστώ gfilos  ::icon_thumright:: Βασικά και εγώ το ίδιο σκέφτομαι δλ οτι αυτό με την φιάλη είναι πολύ καλύτερο. Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι δεν έχω βρει specifications πουθενά στο net ουτε για την χωρητικότητα της φιάλης ούτε και για αλλα βασικά πραγματάκια όπως τα db που παράγει  :?: ασε που μου φαίνεται λίγο καγκουριά το συγκεκριμένο μοντέλο αφού στην ουσία έχει  ένα μοτέρ διαφράγματος το οποίο γεμίζει την φιάλη  :!: λες να πάρει αυτιά της πολυκατοικίας  :shock: μετανάστη στο βούπερταλ θα με στείλει το έτερον ήμισυ  :D

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 09, 2007, 06:09:01 μμ »
Κοίτα.. Αν θες την γνώμη μου πάρε ένα SILAIR 15c λαδίου και τελείωσες για πάντα.... Τα έχει το plastimodelismo στην Αθήνα και νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή.. Είναι μεν λίγο ακριβό αλλά τελείωσες με compresser μιά και καλή...

Το Silair ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθόρυβο (πιο πολύ φασαρία το φσσττ του αερογράφου κάνει)..  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 01, 2007, 10:01:06 μμ »
Το Paashe δεν εχει υδατοπαγιδα

Tags: paasche