Αποστολέας Θέμα: ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ? (AIRBRUSH Cleaner)  (Αναγνώστηκε 2086 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
Και γίνομαι σαφέστερος.... Κατ αρχήν καλησπέρα σας μετά από πολύ καιρό που είχα περίπου χαθεί αλλά που πάντα έκλεβα λίγο χρόνο για να διαβάσω νέα από την παρέα μας.
Στο θέμα μας τώρα.... Σήμερα λοιπόν είπα να εκμεταλλευτώ το ρεπό μου με τον καλύτερο τρόπο που δεν είναι άλλος από το να καθίσω στον μοντελιστικό μου πάγκο και να πιάσω στα χέρια μου τα αγαπημένα μου εργαλεία μετά από περίπου μια εβδομάδα. Σε κάποια φάση λοιπόν χρειάστηκα τον αερογράφο μου, βάζω λοιπόν σε λειτουργία το κομπρεσέρ μου αραιώνω το χρώμα το βάζω στο δοχείο του αερογράφου και πάω να ξεκινήσω.... Αλλά η σκανδάλη ούτε μπρός ούτε πίσω ούτε πάνω ούτε κάτω..... ΑΜΑΝ!!!! ΤΙ  ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? Βλέπω όλα κολλημένα.... Ναι το είχα κάνει το θαύμα μου.... Από την τελευταία φορά που είχα χρησιμοποιήσει τον αερογράφο( μια εβδομάδα πριν)  είχα ξεχάσει όχι απλά να τον καθαρίσω αλλά είχα ξεχάσει και χρώμα μέσα.... Πήγα να τα χάσω.... Είχα οn line επικοινωνία εκείνη την στιγμή με τον φίλο μου τον Λάμπρο (Μάτζιος).... Αφού ηρέμησα μετά από αρκετά  λεπτά βρήκα τι χρώμα ήταν αυτό που είχα ξεχάσει και το κακό συνεχίζεται γιατί το χρώμα ήταν enamel..... Σκέφτηκα το διαλυτικό νίτρου... Είμαι όμως κάπως αντίθετος με την χρήση του διότι το θεωρώ πολύ σκληρό για το αγαπημένο μου εργαλείο, και τότε δοκιμάζω το υπέροχο αυτό σπρέι (το οποίο έχω αναγάγει σε δεξί μου χέρι) της BADGER  το  AIRBRUSH Cleaner το οποίο όπως έχω κατ ιδίαν αναφέρει σε συγκεντρώσεις το θεωρό μοναδικό και πολύ χρήσιμο. Και όντως δεν με απογοήτευσε ένα και μόνο πέρασμα ήταν αρκετό για να κάνει τον αερογράφο μου να λάμπει....
Πραγματικά φίλοι μου και συνμοντελιστές το συνιστώ ανεπιφύλακτα η δουλειά που κάνει είναι το κάτι άλλο. Ο αερογράφος μου μέσα σε λίγα λεπτά είχε γίνει πάλι καθρέφτης. Το συγκεκριμένο προϊόν εμένα  μου το συνέστησε ο φίλος μου ο Δημήτρης (CROW) την εμπειρία του  οποίου την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια.
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, δεν το κάνω για διαφήμιση, και να σας βοηθήσω αν ποτέ κάποιος την πατήσει σαν και εμένα, διότι όπως λέω και στον τίτλο του θέματος ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..... ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ??

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.... ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ?
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 21, 2007, 03:18:14 μμ »
Και ποιος το πουλάει το εν λόγω σπρέυ παρακαλώ;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 21, 2007, 04:03:51 μμ »
Ο Γρηγόρης στην Αργυρούπολη... Πάντως Μιχάλη, θα πρέπει να σε ενημερώσουμε, πώς η βάση του υγρού που χρησιμοποίησες, είναι το νίτρο... Και να θυμάσαι την επόμενη φορά να το χρησιμοποιήσεις φορώντας μάσκα, μιας και ξέρουμε όλοι τις βλαβερές του ιδιότητες... :wink:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 21, 2007, 04:18:28 μμ »
Ευχαριστώ ::icon_thumright::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 21, 2007, 04:18:48 μμ »
Το είχα υποψιαστεί Κωστή μου  ότι έχει σαν βάση το νίτρο απλά επειδή δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής (Το χρησιμοποιώ περίπου ένα 6μηνο ανελλιπώς ) και επειδή είναι να προϊόν φτιαγμένο ειδικά για αερογράφο, του έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από το καθαρό νίτρο. Όσο για την μάσκα ήταν παράληψη μου που δεν το έγραψα παραπάνω. Εγώ την χρησιμοποιώ επειδή το συγκεκριμένο σπρέι έχει πολύ έντονη μυρωδιά αλλά και γιατί την χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα σε ότι κάνω. :wink:  :wink: :wink: :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 21, 2007, 04:22:17 μμ »
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 21, 2007, 04:27:31 μμ »
κάπου έχω και την κατάλληλη φώτο του Μιχάλη ,αλλά δεν τη βρίσκω τώρα  :twisted: :twisted:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 21, 2007, 06:43:00 μμ »
Μου αρέσει Μιχάλη που αμέσως πήρες τον ειδικό, τον κ. Μάντζιο :!:
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ελπίζω να σου περιέγραψε και τη δική του αντίστοιχη περιπέτεια..........
 :mrgreen:
Το πόσα μπάνια σε AZAX είχαμε κάνει τον αερογράφο του, ούτε που θυμάμαι.
Συνάδελφοι, απλά αφιερώστε λιγάκι παραπάνω χρόνο για να καθαρίσετε τον αερογράφο σας.....
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 21, 2007, 08:36:52 μμ »
δεν πρόλαβα να του το πώ 
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 21, 2007, 08:46:17 μμ »
δεν πρόλαβα να του το πώ 

Δεν πρόλαβες ή μήπως ντράπηκες :?:
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tags: