Καινουργια σεζον για τον μοντελισμο,νεα σχεδια και σκεψεις.
Μια φωτο που ειχε δημοσιευσει πριν απο λιγο καιρο ο Νικος Μπρεστας (aka gtdeath13) μου ειχε καρφωθει στο μυαλο.
Απεικονιζει ενα Μ8 Greyhound στο οποιο εχει αντκατασταθει ο πυργος με ενα τετραπλο αντιαεροπορικο Μ55 το οποιο χρησιμοποιουσε τεσσερα πολυβολα 0.50 και ειναι αυτο

Για την κατασκευη του χρησιμοιησα το κιτ της Τamiya για το Greyhound και το κιτ της Dragon για το αντιαεροπορικο.Επιπροσθετα για να βγει το πραγματικο απαιτηθηκαν καποιες αλλαγες.
Ετσι καταρχην αλλαξε η εξοδος της εξατμισης και το καζανακι της και πηγε στην αριστερη πλευρα αντι της δεξιας.Μετα ταπωθηκε η μια θεση κεραιας και μπηκε μια συγχρονη στην δεξια.
Με φυλλο πλαστικου υπερυψωθηκε το ντεκ του κινητηρα καθως φαινεται να εχει υιοθετηθει μαι λυση οπως των ελληνικων με αλλαγη του κινητηρα σε ντιζελ αλλα παραλληλα δεν εχει γινει επιμημυκυνση του πηγματος οπως στα Ελληνικα.
Στην οροφη του ντεκ δεν ειχα σαφη εικονα και ας πουμε πως αυτοσχεδιασα.
Ταπωθηκε με φυλλο πλαστικου η θεση του πυργου και εκει μπηκε το Μ55.Απο αυτο αφαιρεθηκε η μπαταρια και ο κινητηρας περιστροφης καθως φαινεται οτι παιρνει κινηση απο αυτα του οχηματος και μαλλον ηλεκτρικα.
Στο εμπροσθιο μερος αλλαξε θεση η κορνα μπηκαν αλλοι προβολεις,κατασκευαστηκαν δυο καινουργιοι μαζι με τις βασεις τους,μπηκαν καθρεπτες και οι βασεις τους και αποκατασταθηκεν εξι βιδες που ειχαν εξαφανιστει.Επισης πανω στα προστατευτικα των φωτων μπηκαν δυο σωληνωτες βασεις που χρησιμοποιουν γαι τοθετουν σημαιακια.
Σαν παραλλαγη εχω αποφασισει αυτην της φωτο αν και φαινεται να υπαρχουν πολλες διαφορετικες τοσο με κοφτο και οσο και με απαλο σβησιμο μεταξυ των χρωματων.Οι φθορες θα μεινουν χαμηλα καθως φαινεται σε ολες τις φωτο να μην ιδιατερως ταλαιπωρημενα.
Παντως αν εχετε κατι διαφορετικο ευχαριστως να αλλαξω αποψη.Αναμενω συμβουλες για τα χρωματα αν και εχω αποψη για καποια.
Ολα τα σχολια και παρατηρησεις καλοδεχουμενα.