Αποστολέας Θέμα: AFV Club - AEC 4x4 Armoured Command Vehicle - 1/35  (Αναγνώστηκε 9024 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
Απ: AFV Club - AEC 4x4 Armoured Command Vehicle - 1/35
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 24, 2013, 01:46:15 μμ »
Προχώρησα λίγο την κατασκευή της καμπίνας σήμερα, το καθάρισμα των κομματιών πάει σύννεφο και έχει ακόμα δουλειά.
Επίσης, δύο κομμάτια τα είχε αριθμημένα ανάποδα, αλλά ήταν τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, που δεν υπήρχε θέμα να τα μπερδέψεις.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Να πούμε και τα καλά, οι οδηγίες είναι πολύ αναλυτικές όσον αφορά τα χρώματα που πρέπει να βαφτεί το εσωτερικό και τα επιμέρους σημεία, πάρα πολύ χρήσιμο και σε γλυτώνει από πολύ ψάξιμο!

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 30, 2013, 07:49:53 μμ »
H σημερινή πρόοδος:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Η καμπίνα του οδηγού έχει λίγη δουλίτσα ακόμα και απομένουν κάτι λεπτομέρειες στην οροφή. Μόλις τελειώσω και αυτές τις λεπτομέρειες που απομένουν, το εσωτερικό θα ασταρωθεί, θα βαφτεί και παλαιωθεί αναλόγως. Μετά θα ακολουθήσει το κλείσιμο της καμπίνας ώστε να συνεχιστεί η συναρμολόγηση των εξωτερικών λεπτομερειών. Η οροφή δεν θα κολληθεί, αφού θεωρώ είναι κρίμα να χαραμιστεί το εσωτερικό και να φαίνεται μόνο από τις ανοιχτές πόρτες.

Αυτά προς το παρόν, σχόλια και γνώμες πάντα ευπρόσδεκτα.

Να προσθέσω ότι πρόκειται για ένα χορταστικό μοντέλο και το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ. Η λεπτομέρεια και η ευκολία κατασκευής αφήνουν πίσω τα όποια μειονεκτήματα που έχει το μοντέλο, τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με το καθάρισμα που χρειάζονται μερικά κομμάτια.

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 30, 2013, 08:28:51 μμ »
Όντως χορταστικό κιτ, με ωραία λεπτομέρεια, ειδικά το εωτερικό μου αρέσει πολύ. Καλή συνέχεια!

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 01, 2013, 07:39:21 μμ »
Σήμερα έκατσα και ασχολήθηκα λίγο με το βάψιμο του εσωτερικού, συναρμολόγησα και κάποια κομμάτια που είχα σε εκκρεμότητα:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Μέσα στο σαββατοκύριακο ελπίζω να βρώ λίγο χρόνο να βάψω τις λεπτομέρειες του εσωτερικού

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 28, 2013, 02:44:40 μμ »
Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τότε που έδειξα κάποια πρόοδο εδώ  :evil:

Τέλος πάντων, βάφτηκε το εσωτερικό, έφαγε και ένα μπάνιο με ώχρα και τώρα είμαστε κάπου εδώ:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

θέλει λίγη δουλειά ακόμα το εσωτερικό, θεωρώ ότι το πάτωμα σηκώνει περισσότερες φθορές και παλαίωση.

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:08:27 μμ »
Πανέμορφο θέμα!
Ναι,εσωτερικό θέλει μπόλικο σκόνισμα και φθορές...
Μια σκούπα με λίγη άμμο μαζεμένη,θα ήταν ωραία πινελιά!
Επίσης μιας και ήταν σε Γερμανικά χέρια,μήπως να έβαζες Γερμανικούς ασυρμάτους και παρελκόμενα?
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 28, 2013, 03:34:07 μμ »
είμαι ανάμεσα σε 3 σετ, αλλά δεν ξέρω ποιό θα ήταν πιο κατάλληλο?

https://www.whiteensignmodels.com/p/Plus+Model+135+German+Radio+Set+with+Enigma+PLU249/18771/#.Uh3sdNJmhca

http://www.ebay.co.uk/itm/400530291535?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

http://www.ebay.co.uk/itm/400530293666?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Νομίζω πως το τρίτο δεν είναι κατάλληλο για αυτό τον τύπο οχήματος, τέτοιους ασυρμάτους έχω δεί μόνο σε άρματα

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 28, 2013, 07:34:34 μμ »
Καλά τα λες, προτείνω το 1ο σετ της white ensign.
Πολύ καλό το κιτ και καλή και η μέχρι τώρα δουλειά σου. Θα συμφωνήσω κι εγώ στο ότι πρέπει να ταλαιπωρήσεις λίγο ακόμα και βρωμίσεις ακόμα περισσότερο το εσωτερικό.

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 28, 2013, 08:51:00 μμ »
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τα καλά λόγια και, πάνω από όλα, για τις συμβουλές.

Για αρχή, τσίμπησα το σετάκι της plusmodel και επίσης το εσωτερικό θα εμπλουτιστεί και άλλα μπιμπλίκια, το κιτ δίνει και αρκετούς χάρτες!

Το επόμενο βήμα είναι γίνουν περισσότερες φθορές και μετά θα πέσει σκόνισμα με sand. Αναλόγως του αποτελέσματος, θα προχωρήσω.

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 29, 2013, 09:26:13 πμ »
Στημ καμπινα του οδηγου ,υπαρχουν καποιες πιτσιλιες απο το βαψιμο ,προσπαθησε να της διορθωσεις

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 29, 2013, 11:24:29 πμ »
Τις έχω σταμπάρει και θα τακτοποιηθούν λίαν συντόμως, ευχαριστώ!  ::salut::

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 29, 2013, 05:00:34 μμ »

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 07:12:47 μμ »
Το δούλεψα λίγο παραπάνω, βρώμισα αρκετά το εσωτερικό, αλλά πρέπει να το δουλέψω λίγο ακόμα γιατί διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει ένα κομμάτι στο πίσω μέρος και τώρα αυτό είναι βαμμένο και χτυπάει άσχημα στο μάτι, φαίνεται η διαφορά και στις φωτογραφίες.

Click to see the original size. Click to see the original size.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του κιτ, αφού τα σημεία που μπαίνουν οι δέστρες για τα εργαλεία είναι αρκετά ψηλά με αποτέλεσμα να μην μπαίνουν σωστά κάποια από τα εργαλεία. Χώρια που τα ΡΕ είναι τόσο μικρά, που τα έσπασα στην προσπάθεια μου να τα λυγίσω. Για αυτό και έκανα δικές μου με σύρμα, δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι λίγο χοντροκομμένο.

Click to see the original size.

Επίσης, πουθενά στις οδηγίες δεν σου δείχνει ποιά εργαλεία μπαίνουν και πως μπαίνουν, τα δείχνει απλά πως είναι στις οδηγίες για το βάψιμο μετά τα κατασκευαστικά στάδια.

ʼλλες δύο όψεις της δουλειάς μέχρι τώρα:

Συναρμολογώντας την οροφή, διαπίστωσα ένα ακόμα λάθος στις οδηγίες. Συγκεκριμένα, σου λένε να συναρμολογήσεις τους ανεμιστήρες του εξαερισμού της οροφής σαν ένα κομμάτι με το προστατευτικό καπάκι και μετά όλο μαζί να το βάλεις στην τρύπα στην οροφή, αλλά αυτό είναι αδύνατον να γίνει, αφού ο ανεμιστήρας πρέπει να μπεί από την μέσα μεριά της οροφής και το προστατευτικό καπάκι από την εξωτερική μεριά.

Με προβληματίζει πολύ το θέμα της οροφής, καθώς σκόπευα να μην την κολλήσω για να μπορώ να το ανοίγω και να φαίνεται το εσωτερικό. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι δυνατόν, αφού τα κάγκελα της οροφής πιάνουν και στην οροφή και στην καμπίνα, οπότε πάω για όλες τις πόρτες και θυρίδες ανοιχτές και ότι φαίνεται. Κρίμα γιατί θα πάει χαμένη τόση λεπτομέρεια, αλλά όπως και να έχει θα βάλω τους γερμανικούς ασύρματους καθώς και τον χάρτη στο τραπέζι.

Μια που ανέφερα τους ασύρματους, τελικά το σετάκι της plusmodel δεν ήταν διαθέσιμο, οπότε πήγα για το German Communications Center. 15 λίρες με τα μεταφορικά το σετ της Plusmodel, 21 λίρες με τα μεταφορικά το σετ του Δράκου. Α ναι, είχε δώρο και έναν V2 με την πλατφόρμα εκτόξευσης  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οπότε αναμένω να έρθει το πακέτο για να βάλω και τους ασύρματους, για να κλείσει το εσωτερικό και να προχωρήσω μετά στο τελείωμα της κατασκευής.

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 07, 2013, 05:10:12 μμ »
Click to see the original size.

Μια μικρή πρόοδος, μπήκαν τα χερούλια στις πόρτες και ασταρώθηκαν μαζί με την οροφή, το σασί και το κάτω μέρος του κυρίως σώματος.

Επίσης, έβαλα και δύο χάρτες μέσα, αλλά δεν θα φαίνονται και πολλά πράγματα μόλις κλείσει η καμπίνα. Θα έχω ανοιχτές όλες τις θυρίδες και τις πόρτες και ότι φαίνεται, όσο φαίνεται, τι να κάνουμε.
Το επόμενο βήμα είναι να βάψω την οροφή στο ίδιο χρώμα με το εσωτερικό και να παλαιωθεί ανάλογα, καθώς και την εσωτερική πλευρά από τις πόρτες. Στις οδηγίες λέει να βαφτούν με radome + flat white σε αναλογία 2:1 και υποθέτω ότι ο ποιητής εννοεί μάλλον το light stone. Παρόλα ταύτα, σε αυτή τη φωτογραφία, όλες οι πόρτες φαίνεται να είναι βαμμένες όπως το υπόλοιπο εσωτερικό του οχήματος, οπότε θα προχωρήσω με βάση την φωτογραφία και όχι τις οδηγίες, οι οποίες μου φαίνονται υπεραπλοιποιημένες στο θέμα της παραλλαγής.

Ιδέες κανείς?

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 12:00:45 μμ »
Δεν εχω ιδεα τι χρώμα βάφεται η οροφή ή η πορτες . Παντως
μ΄αρέσει πολύ η δουλεια σου μέχρι τώρα . Καλή συνέχεια  ::salut::
 :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 03:52:42 μμ »
@athor ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!  ::salut::

Σήμερα νομίζω πως έκλεισε το κατασκευαστικό. Κάτι ψιλοεπεμβάσεις για να κλείσουν κάποια κενά και είμαι έτοιμος για αστάρωμα.
Μερικές φωτογραφίες πριν κλείσω οριστικά το εσωτερικό:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Σε κάποια σημεία γυαλίζει γιατί έκανα ένα τοπικό wash στο πίσω μέρος της καμπίνας

Και η σημερινή πρόοδος:

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μετανιώσω που συναρμολόγησα τον σκελετό της τέντας, αλλά με έτρωγε πολύ καιρό και δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Η ασπρίλα είναι Mr Base White 1000, αλλά δεν ήταν αρκετό, στο πίσω μέρος πρέπει να πέσει στόκος και μετά να επιχειρήσω να αναπαραστήσω τις λεπτομέρειες. Οι πόρτες δεν είναι κολλημένες, είναι προσωρινά τοποθετημένες με παταφιξ ώστε να μπορέσω να ασταρώσω και να βάψω ευκολότερα. Επίσης, έχω μασκάρει τα παράθυρα, τα οποία δεν θα τα σκονίσω, καθαρά για πρακτικούς λόγους. Θέλω να μπαίνει όσο το δυνατόν περισσότερο φώς, ώστε να φαίνεται το εσωτερικό καλύτερα. Τις πόρτες τις έβαψα όπως το υπόλοιπο εσωτερικό και τους έκανα wash με λάδι raw umber.

Αυτά προς το παρόν

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 08:44:55 μμ »
Εχεις κανει ωραιοτατη δουλεια στο εσωτερικο  :wink:αλλα προβλεπεται αρκετη ταλαιπωρια το εξωτερικο! :(
Στο πισω μερος νομιζω οτι δεν θα σου λυσει το προβλημα μονο το στοκαρισμα...Πιστευω οτι χρειαζεται να βαλεις και φυλλο πλαστικου για να "ερθει" στα ισια του και να σου κανει σωστη γωνια.
Παρατηρω επισης οτι εχεις πολυ μεγαλη διαφορα στην εφαρμογη-καθ'ολο το μηκος στο πλαινο του οχηματος- του μπροστινου τμηματος της οροφης με το πισω.Μηπως πρεπει να ξαναδεις την κολληση?Γιατι μπροστα απο την πορτα,η οροφη μπαινει αναμεσα στα πλαινα,ενω πιο πισω μενει πανω στα πλαινα...οποτε κι εδω θελεις φυλλο πλαστικου..Για ξαναδες το λιγακι μηπως δεν εχει κολληθει σωστα γιατι ειναι τραγικη η εφαρμογη για νεο κιτ :?
Καλο κουραγιο και καλη συνεχεια...με ψυχραιμια :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 09:25:13 μμ »
Δεν ξέρω αν είναι λάθος του κιτ ή απλά αποτέλεσμα της δικής μου δουλειάς, εγώ προς τα εκεί τείνω, αφού η κατασκευή της καμπίνας ήταν λίγο ιδιαίτερη και πολύπλοκη και μάλλον δεν έχω αποφύγει τα λάθη. Θέμα είχα και με την εφαρμογή του σασί, αφού στις οδηγίες σου δίνει κατά προσέγγιση πως να βάλεις κάποια κομμάτια και φυσικά δεν σου λέει ούτε για αστείο πως εφαρμόζει το σασί στην καμπίνα, με αποτέλεσμα κατά το dryfit να ανακαλύψω ότι πρέπει να επέμβω λίγο για κάτσει καλά. Θα δοκιμάσω να το φέρω με φύλλο πλαστικού, δεν το είχα σκεφτεί και νομίζω πώς είναι καλύτερη και πιο καθαρή λύση από το στόκο. Θα επανέλθω μόλις ξελασκάρω από τη δουλειά

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:25:10 μμ »
Λίγο φύλλο πλαστικού, λίγο τρίψιμο και το φέραμε εδώ

Νομίζω η βελτίωση είναι σαφής

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος nikosmen

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • Πολύ καλησπέρα σας!
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 07:06:31 μμ »
Πολλή και καλή προσεγμένη δουλειά.θα περιμένω να το δω τελειωμένο.
 ::salut::
Νίκος

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 09:19:16 μμ »
Πολύ ωραία κατασκευή και πολύ ωραία παρουσίαση τόσο στο αρχικό μήνυμα (γενικές πληροφορίες) όσο και του κατασκευαστικού. Πρέπει να γίνει κάμπριο για να φαίνεται το εσωτερικό, μην πάει χαμένη τόση δουλειά...
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 12:03:17 πμ »
σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Θα το ήθελα και εγώ να μπορεί να γίνεται κάμπριο, αλλά τα κάγκελα του δεν το επιτρέπουν. ελπίζω το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλό και να μην ψάχνω το εσωτερικό από την κουμποτρύπα  :mrgreen:

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 17, 2013, 01:38:36 μμ »
Βρήκα στα spares μου κάτι ΡΕ κομμάτια που τα χρησιμοποιήσα για να αντικαστήσω την χαμένη λεπτομέρεια

Δυστυχώς δεν είχα αρκετά για να πιάσω όλη τη μεριά, αλλά νομίζω είναι εντάξει.

Μετά, έπεσε αστάρωμα και preshading:

Και μια πρόβα με την τέντα (τύλιξα γκοφρέ σε Α4 και μετά μπάνιο σε αραιωμένη ατλακολ):

Μετά έχει μασκάρισμα για την παραλλαγή.

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 26, 2013, 07:57:00 μμ »
Με βάση τα σχέδια στη σελίδα αυτή: http://www.german.o5m6.de/max.html προσπάθησα να κάνω και εγώ την παραλλαγή μου.
Θέλει ακόμα δουλειά και διορθώσεις, αφού η ταινία μασκαρίσματος δεν με βόλεψε καθόλου και μάλλον αραίωσα τα χρώματα λίγο περισσότερο από όσο έπρεπε.
Το σύνολο θα κλείσει με ψέκασμα με buff για να δέσουν τα χρώματα μεταξύ τους.

Παράγγειλα και ένα δίχτυ παραλλαγής και σιγά σιγά θα αρχίσω να δουλεύω και τα φορτώματα για να το τελειώσω σε 2-3 μέρες γιατί 30 του μήνα φεύγω!  8)

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος nikosmen

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • Πολύ καλησπέρα σας!
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 26, 2013, 08:02:28 μμ »
Με βάση τα σχέδια στη σελίδα αυτή: http://www.german.o5m6.de/max.html προσπάθησα να κάνω και εγώ την παραλλαγή μου.
Θέλει ακόμα δουλειά και διορθώσεις, αφού η ταινία μασκαρίσματος δεν με βόλεψε καθόλου και μάλλον αραίωσα τα χρώματα λίγο περισσότερο από όσο έπρεπε.
Το σύνολο θα κλείσει με ψέκασμα με buff για να δέσουν τα χρώματα μεταξύ τους.
Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.
Click to see the original size.Click to see the original size.

Παράγγειλα και ένα δίχτυ παραλλαγής και σιγά σιγά θα αρχίσω να δουλεύω και τα φορτώματα για να το τελειώσω σε 2-3 μέρες γιατί 30 του μήνα φεύγω!  8)
φίλε μου καλησπέρα
πολυ ωραία δουλειά.για δίχτυ παραλλαγής παίρνεις γάζα από το φαρμακείο την βουτάς σε αραιωμένη με νερό ατλακόλ και την βάφεις όπως θες.επίσης με ξεραμένο και τριμενό μαιντανό αναπαριστάς και τα φύλλα που έχουν τα πραγματικά δίχτια.δόκιμα σε το αξίζει τον κόπο. ::salut::
Νίκος

Tags: