Καταρχήν, σας ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σας και όλα τα λάθη που έχετε επισημάνει τα έχω παρατηρήσει και εγώ ο ίδιος.
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι μέχρι να φτάσω σε ένα επίπεδο, θα χαλάσω αρκετά μοντέλα, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν μπορώ να το αποφύγω και έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα. Δεν θα μπώ στη διαδικασία να το ξεβάψω γιατί θα έπρεπε να το είχα μασκάρει/βάψει ΠΡΙΝ κολλήσω κάποια κομμάτια. Δεν κρύβω ότι να επαναλάβω την διαδικασία αυτή, θα με κουράσει αφάνταστα και ενδέχεται να είναι εξίσου απρόσεκτη.
Είμαι λάθος που θα το συνεχίσω ως έχει, αλλά σε αυτό το σημείο που το έχω φτάσει, ομολογώ ότι το ξέβαμμα και βάψιμο από την αρχή, με φοβίζει. Σκοπός μου είναι να βελτιωθώ μέσα από την δημιουργία κιτ, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι κάποια θα έχουν λάθη. Χαίρομαι που μου τα επισημαίνετε και τα λαμβάνω όλα υπόψη μου και ευελπιστώ σε μελλοντικές κατασκευές να τα αποφύγω. Θα το συνεχίσω λοιπόν ως έχει και φυσικά θέλω να συνεχίζετε να σχολιάζετε τις εργασίες μου στο κιτ. Πάω τώρα να του περάσω ένα χέρι παρκετίνη.