0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. Θα σας παρακαλούσα θερμά να μου μιλάτε με καλύτερο τρόπο.2. Δε μου έχετε δώσει κανένα Challenger.3. Από πότε έμαθες εσύ να φτιάχνεις άρματα :
Μην ακούς τον (εγκάθετο) παπάκια Μήτσε και προχώρα δυνατά....Μόνο που βρε παιδάκι μου κι άλλο Challenger???? Είπαμε, ωραίο άρμα (και καλό), αλλά γκώσαμε από τον Ναύαρχο!!! Τώρα μπήκες και συ στο ιδιωτικό του κλάμπ. Χαθήκανε οι εγγλέζικες ομορφιές του ΒΠΠ? ΔΚ
Spoiler (hover to show)Ψιλοάσχετο-σχετικό, νομίζω η ονομασία "Προκλητικός" δεν είναι πολύ επιτυχημένη... Ναι μεν Challenge είναι η πρόκληση, είναι επίσης και η διεκδίκηση. Και νομίζω ότι το "Διεκδικητής" θα του πήγαινε καλύτερα... Διεκδικητής της μάχης... Ακούγεται πιο σωστά από το προκλητικός της μάχης... Τι λες;
Γιώργη στο λεξικό είχαν και τις δύο έννοιες και διάλεξα το <<προκλητικός>> αλλά το ξανακοίταξα και μου βγάζει και το ανταγωνιστή και το διεκδικητής.Το αλλάζω και βάζω το διεκδικητής και ας ελπίσουμε να είμαστε εντάξει μιας που τα αγγλικά μου είναι επιπέδου yes or no.
Έχετε ξεφύγει εντελώς...
Μην ακούς τον (εγκάθετο) παπάκια Μήτσε και προχώρα δυνατά.......
...Μόνο που βρε παιδάκι μου κι άλλο Challenger???? Είπαμε, ωραίο άρμα (και καλό), αλλά γκώσαμε από τον Ναύαρχο!!! Τώρα μπήκες και συ στο ιδιωτικό του κλάμπ. Χαθήκανε οι εγγλέζικες ομορφιές του ΒΠΠ? ΔΚ
Μήτσο, καλά σου λέει ο Shorty... Ότι μας καπνίσει φτιάχνουμε, να γουστάρουμε Γιατί Κε Κοντέ μας : Τι έχουν τα Challengers (όπως κι αν το μεταφράσει ο καθένας) : Μια χαρά άρματα είναι Καλή συνέχεια Μήτσο ΜΦΧ
Ο παπάκιας μοντελιστή της συμφοράς δουλεύει κιόλας και έχει και 2 παιδιά να θρέψει.
Γιατί Κε Κοντέ μας : Τι έχουν τα Challengers (όπως κι αν το μεταφράσει ο καθένας) : Μια χαρά άρματα είναι
Μπαγλαμά μη ξεχάσεις να κάνεις preshading με μαύρο. Κατά τα άλλα, πάνε κάνε κανένα καραβάκι...
Μιας και η παραλλαγή ειναι sand , θα πρωτινά το πρισάντιγκ να γίνει με σκουρο καφε εσπρεσι ; Βγαίνει το hycote μπεζ ή οι φωτο το δείχνουν ετσι ;