Μη μπερδεύουμε τα πράγματα Γιάννη. Οι αποστάσεις από το κοινό ή πιθανά φυσικά εμπόδια φυσικά και τηρούνται, όπως και τα ελάχιστα ύψη. Αυτό είναι ένα κομμάτι. Στο Αμερικανικό πρόγραμμα, υπάρχει επιπλέον πρόβλεψη (προφανώς εσωτερική), ώστε στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά, να μην έχει πορεία το αεροπλάνο προς το κοινό.
Δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα, γιατί ο Heater τα είπε πολύ καλά, αλλά μιας και αναφέρθηκε, ο Μανώλης όταν μιλούσε για περιττούς ελιγμούς ή ελιγμούς που δεν έχουν σχέση με την καθημερινότητα, εννοούσε το touch and go (το κάνουν και τα πολιτικά α/φ...), ένα roll με το σύστημα κάτω και κάποιες στροφές με αρνητικά g, τα οποία συνήθιζαν οι Ολλανδοί και έχουν πάρει και οι γείτονες για όσους είδαν το βιντεάκι παραπάνω. Όμως τίποτε από αυτά δεν έγινε στην επίδειξη στο Τατόι. ʼρα παραπέμπω στη λίστα και ανάλυση του Heater...
Τέλος, μια επισήμανση. Στην εποχή των παχιών αγελάδων, είχαμε ένα Αρχάγγελο και από τότε απλά τον αναπολούσαμε. Στην εποχή της κρίσης έχουμε 2 airshow από ιδιωτική πρωτοβουλία. Δεν ξέρω για της Καβάλας, αλλά αυτό στο Τατόι είναι πραγματικό airshow σε οργάνωση. Αυτή τουλάχιστον την αίσθηση μου άφησε εμένα. Μακάρι να μπορεί να γίνεται για χρόνια και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο...