0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλες επισκευες και καλη συνεχεια...οντως το βιβλιαρακι του με τις φωτο φαινεται πολυ καλο και διαφωτιστικο. Βεβαια δεν βλεπω και πολλα σχεδια να εχει, σε αντιθεση με το Indi που ειναι πιτα στα σχεδια
Γιώργο καλησπέρα νομίζω ότι καλά έκανε ο φίλος σου και στο έδωσε γιατί είναι σε τέτοιο στάδιο που θα το συνεφέρεις με κάποια ευκολία . Αν θέλεις περισσότερες φωτό και κατασκευαστικά βήματα το "Κατασκευάζοντας ξύλινα ιστιοφόρα " έχει την κατασκευή του βήμα - βήμα , αλλά μάλλον θα το γνωρίζεις . Καλή συνέχεια Αντώνης .
Ωραίο σκαρί Γιώργο. Καλό κουράγιο με τις διορθώσεις.
ειναι στην κυριολεξια γαζωμενο με 10αδες καρφια που εξεχουν απο παντου
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙΤ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΤΟ ΣΚΑΡΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΏΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΟΙΡΕΣ.ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ .ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΚΑΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΓΑΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΤΣΩΜΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΕ ΒΑΣΗ ΜΕ ΝΕΡΟ .ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ?ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ?