ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > MODELCLUB Group Builds
B' Group Build 2013
arcadios:
Update: 18/4
Ψηφοφορία με διάρκεια 3 μέρες (μεχρι την κυριακη 21/4 18:00).
Μεχρι δυο ψηφους ανα μελος
Η επιλογές ειναι αυτα που ειπώθηκαν στο παρόν τοπικ και είχαν τουλάχιστον 2 υποστηρίξεις
Ε- ενιαίο GB
Ξ - ξεχωριστά GB
Για να προκριθεί ενα (Ε) ενιαίο θα πρέπει να εχει τουλάχιστον διπλάσιους ψήφους απο το πρώτο (Ξ), διαφορετικά προκρίνονται τα δυο πρώτα (Ξ)
Καλές επιλογές
Η τρόικα ( :twisted: )θα ειναι για μια εβδομάδα στο φόρουμ και θα συζητηθεί το θέμα για την δεύτερη δόση GB για το 2013, η οποία (η δόση :wink:) είναι απαραίτητη για την ομαλή εκτέλεση του προϋπολογισμού κατασκευής μοντέλων. :mrgreen: :mrgreen:
Τα προαπαιτούμενα είναι να συμφωνηθεί είναι εαν θα γίνουν 2 ξεχωριστά η ενα ενιαίο campaign (βλέπε Pacific - Vietnam ).
Το βασικό μειονέκτημα των δυο ξεχωριστών είναι οτι εξ αρχής αποκλείει κάποιες ομάδες (πχ φιγούρες - πλοία κλπ). Τα θετικά είναι λίγο πολύ είναι γνωστά, δεν χρειάζεται να αναφερθούν.
Ας γίνει εποικοδομητική κουβέντα (τζερτζελες δλδ :mrgreen:) για να καταλήξουμε μέχρι την αλλη βδομάδα για να βάλουμε τις ιδέες σε ψηφοφορία.
p.s. και για να προλάβω την πολύ θεωρία ... εαν κάποιος δεν εχει πάρει μέρος και τελειώσει ουτε ενα GB ... ας κρατήσει χαμηλό προφίλ .. ας βγουν μπροστά οσοι έχουν πάρει και ενα GB-patch στο προφιλ τους ::salut::
arcadios:
επειδή μπορεί να τα ειπα πολυ συμπυκνωμένα πιο πάνω ... η είδατε "τρόικα" και χάσατε το φως σας :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ... γιαυτο βάζω υποτίτλους :wink:
Στην κουβεντα που άρχισε πριν απο ενα μηνα πριν μπήκε δυνατα η πρόταση για 2 ξεχωριστά GB (αρματικα - πετουμενα) χωρίς συγκεκριμενες προτάσεις ή με μονο μια η δυο αν δεν κανω λάθος.
Απο τις παλιότερες ψηφοφορίες οι προτάσεις που υπάρχουν ειναι κατα βαση για campaign GB, οποτε ειναι αναγκαίο να γινει μια κουβέντα εκ του μηδενός για να πέσουν ολα στο τραπέζι - ξεχωριστά GB και campaign GB.
Μια βδομάδα ειναι αρκετή νομίζω ::salut::
gtdeath13:
Θα αρχίσω με την κακία μου... Καλό είναι αυτοί που «λυσσάνε» με το θέμα μιας ομαδικής κατασκευής να έχουν τελειώσει και κανένα μοντελάκι εντός ομαδικής κατασκευής... Έτσι για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ... :wink: :wink:
Τα campaign προσφέρουν ποικιλία θεμάτων. Τα αρματικά - αεροπορικά - ναυτικά (εδώ γελάμε) περιορίζουν την ποικιλία συμμετοχών.
Γιατί αποκλείσαμε την ενότητα made in; π.χ. made in Germany; ή made in France;
Stavros:
Βιετνάμ !!!
:oops:
(βλέπετε ... το μισό μου στοκ, είναι τέτοιο .............)
και Β. Αφρική, δε με χαλάει
(έχω ένα ...καντάρι SAS / LRDG θέματα στην καβάτζα )
::salut::
Σ.Σ.
ΥΓ. εμένα μου ...χρωστάτε και πατσάκια... ή θα έπρεπε να τα έχω ζητήσει ? πχ. Βιετναμ 1 & 2, Πασιφικ 1 (ΟΚ το έχω), Ματσιμπόκς κλπ.
gtdeath13:
--- Παράθεση από: Stavros στις Απριλίου 12, 2013, 04:21:24 μμ ---
ΥΓ. εμένα μου ...χρωστάτε και πατσάκια... ή θα έπρεπε να τα έχω ζητήσει ? πχ. Βιετναμ 1 & 2, Πασιφικ 1 (ΟΚ το έχω), Ματσιμπόκς κλπ.
--- Τέλος παράθεσης ---
To Βιετνάμ 1 το έχεις. Το 2 δεν έχει ολοκληρωθεί για να μπει, τα vintage δεν μπήκαν σαν patch από κάτω σε κανέναν... :wink: ::salut::
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση