Αποστολέας Θέμα: Έλληνας Επαναστάτης  (Αναγνώστηκε 1493 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος osiris

• Scale 1/144
  • *
  • Αρης
Έλληνας Επαναστάτης
« στις: Μαρτίου 25, 2013, 11:43:05 πμ »
Κάποιοι φίλοι μου είπαν "επιτέλους και ένα ελληνικό θέμα απο σένα", η απάντηση λοιπόν ήρθε αυθόρμητα....
"Είπα να κάνω έναν Έλληνα Επαναστάτη του 1821 γιατί αν περιμένω να δώ Έλληνα Επαναστάτη του 2013.....α'στα καλύτερα"

Φυσικά απομένουν λεπτομέρειες, φινίρισμα και η βάση, αλλά είπα να προλάβω την ημέρα...

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
Απ: Έλληνας Επαναστάτης
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 25, 2013, 11:48:48 πμ »
όμορφη δουλειά και της κατάλληλης ημέρας! χαχα
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 25, 2013, 12:21:05 μμ »
Aν και δεν ειμαι φιγουράς για να ξερω τεχνικες λεπτομερειες το αποτελεσμα σου πολύ μου αρεσει κ βρήκες κ την κατάλληλη μέρα να το μοιραστείς μαζί μας! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος repetan

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΚΡΗΤΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 25, 2013, 03:05:09 μμ »
 Καλημέρα και από μένα  osiris και εγώ δεν το κατέχω το ..άθλημα αλλά βλέπω τις δυσκολίες που θα συνάντησες στο βάψιμο και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες . Το μόνο σημείο που μου κάνει κάτι είναι οι ρυτίδες του λαιμού άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να είναι τόσο έντονες γιατί αφού το κεφάλι κοιτάει δεξιά το αριστερό μέρος του λαιμού είναι τεντωμένο άρα λιγότερο έντονες ρυτίδες ( ζάρες ) , αυτό το λέω από την εμπειρία μου στην ζωγραφική και όχι από το βάψιμο φιγούρας .
 Καλή συνέχεια

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: εκεί που με πορδές βάφουν αυγά
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 25, 2013, 03:34:39 μμ »
Πολύ ωραία η δουλειά σου φίλε, αλλά ο τίτλος είναι παραπλανητικός.  Με τίτλο  Έλληνα επαναστάτη περίμενα κάτι, πώς να το γράψω, σε ποιο σύγχρονο ρε παιδί μου, την φιγούρα κάποιου από τους ταγούς της πολιτικής που θυσιάζονται καθημερινά  για να σωθεί η χώρα και να να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης ( ο καθένας μπορεί να φανταστεί  όποιον θέλει, ανάλογα με τον πολιτικό χώρο που τοποθετεί το εαυτό του) μου έρχεται επίσης η εικόνα των ίδιων πολιτικών γονατιστοί να προσεύχονται και να παρακαλάνε την παναγία να εξελιχτούν τα γεγονότα στην Κύπρο όπως θέλουν για να σώσουν το τομάρι τους και να δικαιολογήσουν τις επιλογές τους.

Ευτυχώς με τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε για πια περίοδο της ιστορίας αναφέρεσαι .

Χρόνια πολλά

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 25, 2013, 07:52:10 μμ »
Μπράβο φίλε Οσιρι για την επιλογή της φιγούρας και το αποτέλεσμα που έφερες.
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Tags: