Αποστολέας Θέμα: CR.42 Camo (Ρόδος 1941)  (Αναγνώστηκε 1054 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Clantella.97

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αργυρούπολη
  • Το τρενάκι ξεκινάει στην Τουρκία για να πάει......
CR.42 Camo (Ρόδος 1941)
« στις: Μαρτίου 28, 2013, 04:06:27 μμ »
Αυτό τον καιρο φτιαχνω το CR.42 της ιταλερι που βγαινει πολυ ωραιο μεχρι στιγμης αλλα εχω μια απορια σχετικα με το καμουφλαζ.Το βιβλιαρακι οπου εχει μεσα το κουτι εχει και μια φωτογραφια απο το κανονικο δηλαδη αυτο οπου η βαση του ηταν η Ροδος αλλα κανοντας μια ερευνα βρηκα 2 φωτογραφιες των ιδιων αεροσκαφων αλλα φαινονται διαφορετικες.

Στην πρωτη φαινεται να εχει ψεκαστει με ενα πρασινο επανω απο το κανονικο καμουφλαζ αλλα και το διαβασα καπου οτι τα ειχανε ψεκασει εκει στο νησι για να μην φαινονται πολυ οταν πετανε πανω απο την θαλασσα.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο και ειμαι σε δειλημα.Τωρα το αεροπλανο το εχω βαψει με ενα αλλιωτικο καμουφλαζ και θα ηθελα τη γνωμη σας εαν να το αφησω ετσι ή να το κανω οπως μια απο τις παραπανω φωτογραφιες.Το μοντελο τωρα ειναι ετσι βαμμενo:

Επισης θα ηθελα τη γνωμη σας και για το χρωμα στις κατω πλευρες του αεροπλανου, ητανε ανοιχτο γκρι ή αλουμινιο? Παντως το ιδιο αεροσκαφος που ειναι σε ενα μουσειο στην Ιταλια ειναι βαμμενο ασημι.
Ευχαριστω πολυ
Βασιλης

Αποσυνδεδεμένος Ηλιας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ναύπακτος
  • modelclub.gr
Απ: CR.42 Camo (Ρόδος 1941)
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 29, 2013, 02:21:52 μμ »
Πολύ ωραίο θέμα!
Πιστεύω μια επίσκεψη στο παρακάτω site θα σου λύσει όλες τις απορίες:

http://www.stormomagazine.com/

Αποσυνδεδεμένος Clantella.97

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αργυρούπολη
  • Το τρενάκι ξεκινάει στην Τουρκία για να πάει......
Απ: CR.42 Camo (Ρόδος 1941)
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 29, 2013, 10:04:02 μμ »
Ευχαριστω πολυ Ηλια,βρηκα την απαντηση σε οσα εψαχνα απο το σαιτ.  ::salut:: ::glossa::

Tags: cr.42 falco