Καταρχήν να εκφράσω και εγώ το θαυμασμό μου και τα συγχαρητήρια μου γι΄αυτήν την όμορφη κατασκευή του ελληνικού Τ-2

. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω είναι η δεύτερη παρουσίσαση μοντέλο σου και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από το αναμενόμενο

.
Μια παρατήρηση θα ήθελα να κάνω επάνω στο weathering των χρωμάτων της παραλλαγής. Κατά τη γνώμη μου ο ψεκασμός του ανοικτότερου χρώματος καλό είναι να γίνετε κυρίως σε επίπεδες επιφάνειες ατράκτου και πτερύγων, ως προς τον ήλιο που το βλέπει τις περισσότερες ώρες της ημέρας και όχι ψεκάζοντας με γραμμές, κυρίως στη ράχη και στην αρχή του κάθετου σταθερού.
Επίσης φωτοσκιάσεις γίνονται κυρίως στο κέντρο αυτών των επιφανειών. με μικρούς και ακανόνιστους ψεκασμούς και σε θυρίδες, δίνοντας έτσι και μια αίσθηση after shading στη τεχνική του weathering βαψίματος.
Αυτά έτσι για την ιστορία...και συζήτηση να γίνετε

.
Και πάλη συγχαρητήρια για το μοντέλο σου.
