Αποστολέας Θέμα: Iwata HP-C  (Αναγνώστηκε 1628 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Labso

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Τρίπολη
  • Μπιτσιαράς Δημήτρης
Iwata HP-C
« στις: Μαρτίου 18, 2013, 07:57:25 μμ »
Μετά απο πολλά πολλά χρόνια ειπα να πάρω έναν καλυτερο απο τον Grapho Tech  Gp - 130 αερογράφο ....... Μετά απο μι α σχετική ερευνα κατέληξα στον iwata hp-c ....ένα σεβαστό για εμένα ποσό λοιπόν για την αγορά του ....... πρώτο βάψιμό ,,, χοντροδουλεια χωρίς απαιτησεις ... πάμε για δευτερο .... έλεγχος στη βελονα να είναι στην θέση της μιας και θα έκανα δοκιμή για βαψιμο παραλλαγης με ελέυθερο χέρι , έλεγχος στο μπέκ .... και τι να δώ .... με το που ξεβίδωσα τα δύο << καπάκια >> του .. το μπέκ μέσα στο δεύτερο και το μισό του σπείρωμα βιδωμένο στο σώμα ....... Βιδώνω και ξεβιδώνω το μπέκ του Grapho tech απο τις αρχές της δεκαετίας του 90 .... τέτοιο πράγμα δεν το ειχα ξαναδεί .... ειχα ακουσει οτι συμβαίνει αλλα στον ιβάτα οχι απλά δέν ζόρισα το μπέκ αλλα ούτε καλά καλά δεν πρόλαβα να τον βιδωσω .... ΞΕΝΕΡΑ !!!!! το Τ-2 στό κουτί του ... και τώρα το θέμα είναι οτι μιας και ειμαι στήν επαρχεία πρέπει , αυριο τριτη να τον στειλω .... και να ελπιζω οτι δεν θα πεσω στο επομενο τριημερο και οτι θα μπορεσω να βαψω ..... Τελικα δεν ειμαι σιγουρος για το οτι πληρωνεις , παιρνεις σε αυτήν την ζωη  :evil: :evil: :evil: :evil:

Αποσυνδεδεμένος Labso

• Scale 1/72
  • *
  • Μπιτσιαράς Δημήτρης
Απ: Iwata hp-c
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 18, 2013, 08:10:24 μμ »
ρε παιδια τι διαβάζω σε ένα πόστ λίγο πιο κάτω .... αναλλακτικά iwata ούτε για ιδέα ????? να αυτοκτονήσω τωρα η αυριο πρωι .... ξέρετε κάτι ?????

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 18, 2013, 09:18:44 μμ »
δεν κατάλαβα τι ακριβως εγινε  :oops:
για να καταλάβω (και οι υπόλοιποι δηλαδή) βάλε σε παρακαλώ φωτό απο το πρόβλημα,
μηπως και ενημερωθούμε και μήπως σε βοηθήσουμε
 ::salut::
Σ.Σ.

ΥΓ. εαν εννοείς ότι σου κόπηκε το σπείρωμα του μπεκ, μου εχει συμβει κι εμενα (στον ΗΡ-Β), πριν σχεδόν 15 χρόνια και είχε αντικατασταθεί δωρεάν απο τον εδω αντιπροσωπο ....

Αποσυνδεδεμένος Labso

• Scale 1/72
  • *
  • Μπιτσιαράς Δημήτρης
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 18, 2013, 09:56:14 μμ »
η αλήθεια είναι οτι στον πανικό μου το εγραψα λίγο μπερδεμένα ...... φίλε Σταύρο ναι , το σπειρωμα κοπηκε ....... ελπιζω μετα απο την αλλαγη για τα επόμενα 15 χρόνια να μήν έχω πρόβλημα ........

Tags: Iwata