Το κίτ είναι από τα καινούργιες κυκλοφορίες και δουλειές της Airfix,έρχεται σε ανοιχτό γκρίζο πλαστικό με πάρα πολύ καλή υφή ποιότητα του πλαστικού.Πάμε τώρα σιγά-σιγά να δούμε τι έχουμε.Φυσικά οι γνώστες των πλοίων μπορούν να παραθέσουν παραπάνω λεπτομέρειες και αναλυτικά σχόλια που έχουν διαβάσει στα ξένα φόρουμ και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα που μπορεί εγώ να πώ όσο αφορά την γνώμη μου πρός το κίτ και να παραθέσουν και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κλάση αυτήν των Τype 45.To κίτ είναι ευγενική χορηγία της πιστωτικής μου και του Amazon,ήρθε με έκπτωση στα χέρια μου και με τα μεταφορίκά στα 45 ευρώ(35 λίρες) παρά κάτι καθαρή τιμή 35.14 λίρες από 55 λίρες (63 euro).Ελπίζω να σας άρεσε το review προσθέστε ότι έχω ξεχ'ασει όσοι το έχουν διαβάσει στα ξένα φόρουμ καλά ή αρνητικά.Και τέλος κάνω έκληση και σε γνωστό Βορείων Προαστείων να αρχίσει να φτιάχνει κανένα βαποράκι και να αφήσει την λασπουριά.

1) Η εικονογράφηση.

2) Οι χαλκομανίες.

3) Η έγχρωμη απεικόνηση από το φυλλάδιο οδηγιών που δίνει σήματα και για τα 6 σκάφη της κλάσης αυτής.

4) Το πλαίσιο Α μας δίνει την καρίνα και ολόκληρο το κατάστρωμα του σκάφους που επάνω του θα φτιαχτεί σιγά-σιγά όλη η υπερκατασκευή του σκάφους,το πλαστικό κατά την γνώμη μου είναι πάρα πολύ καλό και με το σωστό πάχος δηλαδή ούτε χοντρό,αλλά ούτε και φλούδα.

5) το πλαίσιο B περιλαμβάνει το δεξί μισό του σκάφους και διάφορα μέρη από την υπερκατασκευή στο πίσω μέρος με το χαρακτηριστικό γνώρισμα του στενόμακρου πύργου του ραντάρ.

6) Το πλαίσιο C περιέχει το αριστερό μισό του σκάφους με την τραπεζοειδή βάση του που θα στέκεται το μοντέλλο όταν φτιαχτεί και χρησιμοποιήσεται αυτήν,το πίσω μέρος του προστέγου αν το λέω καλά που περιλαμβάνει ανοιχτό το ελικοδρόμειο που μπαίνουν μέσα τα ελικόπτερα,καθώς και τις εσωτερικές δοκίδες-σκελετό που θα ενωθούν τα 2 μισά,και το πάνω μέρος του ραντάρ(κορυφή)του.

7) Τα πλαίσια D και Ε περιέχουν τα ελικόπτερα ένα Merlin και ένα Lynx στα οποία τα στροφεία τους τα δίνει και ανοιχτά και κλειστά,τον θόλο του ραντάρ,τις προπέλες,τους άξονες των προπελών και διάφορα πάνελ των υπερκατασκευών.

8 )Το πλαίσιο F περιέχει τον θόλο του σονάρ μπροστά στην πλώρη,κομμάτια της γέφυρας,2 φουσκωτές εξωλέμβιους των πεζοναυτών με 6 καθισματάκια η κάθε μιά,βαρελάκια διάωσης μου διαφεύγει η λέξη νομίζω λέγονται lift... κάτι τέτοιο τέλος πάντων οι γνωρίζοντες να το πούν,2 διπλούς τορπιλοσωλήνες,και τις δύο σκάλες επιβίβασης του πλοίου δεξιά και αριστερά που σημειωτέων τις δίνει να τις τοποθετήσουμε είτε ανοιχτέςς,είτε κλειστές.