Αποστολέας Θέμα: 1/10 - Young Miniatures - Athenian Warlord 490 B.C. (Αθηναίος Πολεμιστής)  (Αναγνώστηκε 1298 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος δημοσθενης μιχαηλ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • modelclub.gr
1/10 - Young Miniatures - Athenian Warlord 490 B.C. (Αθηναίος Πολεμιστής)
« στις: Φεβρουαρίου 20, 2013, 07:11:56 μμ »
Αγαπητοί μου φίλοι μετά από ένα καταιγισμό από μπούστα της Young Miniatures που σας παρουσίαζα των τελευταίο καιρό, ανεβάζω και το τελευταίο μου γιατί ποιος ξέρει ξανά...
Είναι άλλη μια κλασική δουλειά με ακρυλικά χρώματα και σαν θέμα για μένα ήταν πολύ ελκυστικό.

Θα ξανανταμώσουμε, αυτό είναι σίγουρο! Παίρνουν τώρα σειρά οι μπαξέδες μου στη Χαλκιδική !

Να είσαστε όλοι σας καλά.

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Απ: 1/10 - Young Miniatures - Athenian Warlord 490 B.C. (Αθηναίος Πολεμιστής)
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 20, 2013, 07:46:22 μμ »
Δημο ζηλευω φιλε ,μπαχτσεδες -Χαλκιδικη ,καλα για το μπουστο εχω να πω οτι ειναι αλλη μια ωραια δουλεια σου,
,γεμισε τις μπαταριες σου και ξαναελα δριμυτερος
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 27, 2013, 05:42:45 μμ »
Δημοσθένη, αν σκιάσεις περισσότερο χαμηλά σημεία, θα βελτιώσεις πάρα πολύ τους όγκους ! :wink:
Επίσης, πώς  ξακρίζεις τις φιγούρες σου; Με ποιο "εργαλείο"  του προγράμματος επεξερασίας εικόνων ;
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Αποσυνδεδεμένος δημοσθενης μιχαηλ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 03, 2013, 08:06:27 μμ »
Θοδωρη γεια σου και χαρα σου.
Σημερα ανοιξα και ειδα το μηνυμα σου,με βρισκεις συμφωνο οσον αφορα τον ελειψη αισθησης ογκου,αλλα στην βιασυινη μου να ανεβασω το μπουστο πριν φυγω απο την θεσσαλονικη,δεν τοπολυπροσεξα.
Θοδωρε,η δουλεια μου σε μια φιγουρα τελειωνει με την φωτογραφιση.Η τελικη παρουσιαση ειναι δουλεια του γαμπρου μου του Τασου.Θα τον ρωτησω τι εργαλεια χρησιμοποιει και θα σε ενημερωσω.Νασαι παντα καλα.

Tags: