Συνέχεια με χαλκομανίες και εξαγωγές.
Οι πολύ καλές χαλκομανίες της CAM Decals, κάθησαν πολύ καλά και με λίγο βελτιωτικό. Δυστυχώς αυτές του κιτ διαλύονταν και δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου, έτσι αρκέστηκα μόνο στα "βασικά", χωρίς καθόλου stencils. Στις κάτω επιφάνειες, μια ήταν όλη όλη η χαλκομανία και κατάφερα και τα σκ@τωσ@ και εκεί, όταν στην προσπάθεια να μασκάρω για ψεκάσω τα φώτα στα ακροπτερύγια, ξήλωσα ένα κομμάτι της
και το μπάλωμα είναι αισθητό, να δω μπας και μπορέσω και το καλύψω με καμμια "διαρροή".
Ερώτηση: Τα εθνόσημα στα φτερά είναι όντως τόσο μεγάλα??? Λές και είναι απο 32άρι φαίνεται. Βέβαια στη βιβλιογραφία, έχω δει και τόσο μεγάλα, απλά μου φαίνεται περίεργο
Σχετικά με τις εξαγωγές, μετά το αστάρι, ψέκασα εσωτερικά dark yellow και έγιναν σκιές με μαύρο. Εξωτερικά βάφτηκε με μαύρο και έγιναν φωτίσματα με medium gray. Φαίνεται λίγο overspray, αλλά θα το παλέψω με wash και στεγνά πινέλα. Τουλάχιστον παρα να είχα το "ξερό" κενό του κιτ, μου φαίνεται καλύτερα έτσι.
Λογικά σήμερα σφραγίζω τις χαλκομανίες με παρκετίνη και λογικά αύριο αρχίζουν τα ζουμιά...Επίσης σκέφτομαι να αντικαταστήσω το σωλήνα pitot στο κάθετο σταθερό, με το μπροστινό κομμάτι μια καρφίτσας, αλλά το αφήνω για το τέλος.
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας!!