Αποστολέας Θέμα: Dragon USA online  (Αναγνώστηκε 2590 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
Dragon USA online
« στις: Μαρτίου 03, 2013, 12:12:18 πμ »
Θα ήθελα να μάθω από κάποιον που να έχει αγοράσει κιτ από το συγκεκριμένο online κατάστημα της DRAGON (dragonusaonline.com) τις εμπειρίες του και κυρίως για το ύψος των ταχυδρομικών εξόδων, μιας και με φοβίζει το ότι μιλάμε για Αμερική, εκτελωνισμό ίσως κλπ. αλλά και αν ήταν καλή και άμεση η εξυπηρέτησή τους.. Γιατί αξίζει μιας και βγάζει καταπληκτικές προσφορές ανά διαστήματα σε διάφορα κιτ και κυρίως DRAGON 1/35 που γενικά είναι πανάκριβα..

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: Dragon USA online
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 03, 2013, 12:16:28 πμ »
Αρκει να μην χρησιμοποιησεις κουριερ για την μεταφορα τους.Κατα αλλα δεν πιστευω να εχεις προβλημα.Παντως για μενα δεν υπηρξε ποτε προβλημα απο αμερικη.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 03, 2013, 12:22:44 πμ »
Έχεις μήπως αγοράσει ποτέ από αυτούς; Γιατί στο SHIPPING POLICY του site τους απλά αναφέρει τους τρόπους και μεταφορικές-ταχυδρομικές εταιρείες.. :roll: Πουθενά για το ύψος των μεταφορικών πχ ανάλογα με το βάρος και απόσταση..Γιατί αν μιλάμε για μεταφορικά της τάξης των 45-50$ ανά κιτ τότε εξανεμίζονται οι προσφορές στα κιτ !!  :?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 03, 2013, 12:40:12 πμ »
Οχι απο αυτους δεν εχω αγορασει.Ωστοσο τα μεταφορικα απο ΗΠΑ ειναι πολλες φορες αρκετα ακριβα.Εφαρμοζουν ενα πολυ περιεργο συστημα καθως εξαρταται απο το σημειο αποστολης.Για παραδειγμα οταν ενα μαγαζι βρισκεται κοντα σε κεντρο συλλογης διεθνων μεταφορων των αμερικανικων ταχυδρομειων απο ενα αλλο που βρισκεται μακρυτερα.Δνε ξερω αν σου δινω να καταλαβεις τι ακριβως εννοω.
Καποια φορα αγορασα απο mission models που βρισκεται στην δυτικη ακτη των ΗΠΑ αν θυμαμαι καλα,νομιζω Σαν Φραντσισκο η καπου εκει και πληρωσα λιγοτερα μεταφορικα σε αντιθεση με αγορα που εκανα απο τον Verlinden που βρισκεται στο O'Fallon στο Μιζουρι.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 03, 2013, 12:50:37 πμ »
Dragon βρίσκεις και στο ebay άνετα, γιατί να παραγγέλνεις από Usa; Οι προσφορές
στα κιτ θα ισοβαθμιστούν με τα ταχυδρομικά. Εκτός κι αν πρόκειται για κάτι
δυσεύρετο ή κάνεις μαζική αγορά οπότε μοιράζεται το κόστος ανά κιτ.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 03, 2013, 12:51:20 πμ »
Κατάλαβα τί εννοείς.. :wink: Πάντως τη φοβάμαι την Αμερικάνικη αγορά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα ή έχω μάθει... Πάντως ομολογουμένως εκεί υπάρχουν τρομερές ευκαιρίες!!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 03, 2013, 12:54:39 πμ »
Δεν χρειαζεται να φοβασαι.Αρκει να αγορασεις απο  επωνυμα καταστηματα

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 03, 2013, 12:54:48 πμ »

Το ξέρω και έχω κάνει αρκετές αγορές αρμάτων της DRAGON μέσω ebay,κυρίως από μεγάλα καταστήματα ουσιαστικά του ebay στην Κίνα με μεταφορικά πολύ φθηνά..Απλά επειδή σε κάποιες περιπτώσεις οι εκπτώσεις είναι της τάξεως του 50% και πάνω και τιμές που δε βρίσκονται και στο ebay, αν τα ταχυδρομικά μοιράζονταν θα άξιζε τον κόπο!!

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 03, 2013, 07:59:26 μμ »

Πιστεύω πως το ίδιο ισχύει - για το ύψος των ταχυδρομικών εξόδων που αναφέρει ο συνάδελφος - καί αν αγοράσεις από το Ebay, ειδικά στην περίπτωση που είναι είτε στην Αμερική είτε στον Καναδά το μοντελο που θέλεις.

Για παράδειγμα έχουν υπάρξει αρκετές φορές που έχω θεωρήσει την τιμή ενός μοντελου πολυ συμφερτη αλλά με το που βλέπω τα ταχυδρομικά που ζητάνε απογοητεύομαι καί δεν το αγοράζω.

Τώρα, πως γίνεται για παράδειγμα τα μεταφορικά έξοδα από Κινα να είναι πιο φτηνα από αυτα της Αμερικης και του Καναδά....

There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 03, 2013, 08:04:47 μμ »
εχω αγορασει εγω
νορμαλ τιμες ταχυδρομικών , αναλογα το βαρος
εαν κανεις παραγγελια, πριν κλεισει, σου κανει προβλεψη ποσο ειναι τα ταχυδρομικα
πολύ καλό ΄σερβις
δινουν και μπονους απο την αγορά, σε "ρευστό" για να το πατσίσεις σε επόμενη αγορά
εαν κυνηγας τις προσφορές τους είναι πολύ καλοί
επίσης καποιες φορές κανουν "αποκλειστικες" κυκλοφορίες (πχ. cyberhobby special..)
 ::salut::
Σ.Σ.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 03, 2013, 08:09:15 μμ »
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ..Μα και γω για αυτό το λόγο που είπες, δηλ. τις προσφορές που βγάζουν και οι οποίες είναι πάρα πολύ καλές, πιστεύω αξίζει το κόπο να κάνω μια παραγγελία.. Να΄σαι καλά.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 04, 2013, 03:44:00 μμ »
Τώρα, πως γίνεται για παράδειγμα τα μεταφορικά έξοδα από Κινα να είναι πιο φτηνα από αυτα της Αμερικης και του Καναδά....

Είναι και ένας από τους λόγους που ανθίζει η βιοτεχνία και το εμπόριο στην Κίνα ενώ εδώ
είμαστε "μπρούκληδες" στα ταχυδρομικά έξοδα. Εδώ τιμωρούμαστε αν επιχειρούμε.
Δες εδώ : http://news247.gr/eidiseis/koinonia/afhste_mas_na_doylepsoyme_re.1770350.html
Αυτό όμως πρέπει ν' αναλυθεί αλλού...

Αποσυνδεδεμένος lycos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: gr
  • modelclub.gr
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 04, 2013, 04:10:28 μμ »
Σε γενικές γραμμές νομίζω πως ότι εισάγεται από Αμερική και ξεπερνά τα 120USD (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει) υπόκειται σε φορολογία. Ένας τρόπος παράκαμψης είναι να σταλεί με την ένδειξη "as a gift¨ αν είναι δυνατό. Στην αντίθετη περίπτωση ανεβαίνει επιπλέον το κόστος..

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 19, 2013, 02:27:33 μμ »
Δεν έχω κοιτάξει το dragonusaonline, αλλά έχω ψωνίσει από cyber-hobby.com.
Έχει προσφορά δωρέαν ground shipping για παραγγελίες πάνω 780 δολάρια χονγκ κονγκ (78ε περίπου) και μισή τιμή για παραγγελίες των 390 δολαρίων (39ε δλδ)
Τα στέλνουν με hong kong post και με tracking number. Έχω παραλάβει ήδη ένα κουτί με τρία κιτ και ήρθε σπίτι μου σε ένα μήνα περίπου από τη στιγμή που έλεγε στην σελίδα του ταχυδρομείου ότι έφυγε για Ελλάδα. Δεν είχα κανένα θέμα με το τελωνείο.
Αναμένω ακόμα δύο παραγγελίες από cyber-hobby.com, από 4 κιτ η καθεμία, θα ενημερώσω αν έχω κάποιο θέμα με το τελωνείο, που δεν νομίζω γιατί η συνολική αξία δεν ξεπερνάει τα 90ε  :mrgreen: :mrgreen:
Το μόνο κακό της υπόθεσης είναι ότι είναι λίγο αργοί μέχρι να τσεκάρουν το στοκ και να παραδώσουν την παραγγελία στο ταχυδρομείο, αλλά είναι άψογοι στην επικονωνία, απαντούν σε όλα τα εμαιλ πολύ γρήγορα.

Και μιλάμε τιμές να πάθεις πλάκα, jagdtiger henschel με 31ε, ένα σωρό premium kit γύρω στα 20 με 25ε, απίστευτα πράγματα λέμε! Α ναι, και ένα άλλο κακό είναι ότι σου λένε αν έχουν κάτι σε στοκ, μόνο αν έχεις ήδη παραγγελία. Το λέω αυτό γιατί έχουν πολλά κιτ που λένε out of stock, αλλά νομίζω δεν κάνουν τον κόπο να ανανεώσουν τα διαθέσιμα προϊόντα και έχω αλλάξει και τις τρεις παραγγελίες και έχω βάλει κιτ τα οποία είτε δεν τα είχαν σε στοκ ή δεν τα είχαν καν στη σελίδα!

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 19, 2013, 04:02:37 μμ »
έριξα μια ματιά στο dragonusaonline και δοκίμασα να κάνω μια παραγγελία.
Έχει μια μόνο επιλογή για ταχυδρομικά και η τιμή είναι εξωπραγματική - 100 δολάρια για 4 κιτ αξίας 162 δολαρίων.
Όμως, έχει μια σημείωση που λέει θα επικοινωνήσουν μαζί σου για να σου δώσουν τα πραγματικά έξοδα αποστολής και σε αυτό το σημείο θα έχεις την επιλογή να δεχτείς ή να ακυρώσεις την παραγγελία.
Εν ολίγοις, κομπλέ μου φαίνεται και δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις

Χρήστος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 19, 2013, 04:17:07 μμ »
Έκανες την παραγγελία; Ενέρωσέ μας πως θα πάει γιατί πιστεύω αξίζει τον κόπο λόγω των προσφορών.. Είναι και συγγενείς με τη cyberhobby γι ´αυτό έχουν τρομερές προσφορές!!

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 19, 2013, 04:31:58 μμ »
Δεν έκανα ακόμα παραγγελία γιατί δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θέλω! :)

Έχω ανοιχτά μέτωπα με cyber-hobby, ebay και τώρα δαύτους!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 19, 2013, 08:15:43 μμ »
επανέρχομαι στο θέμα για να επεκταθώ λίγο παραπάνω στο θέμα.
Έχω βάλει στο καλάθι 3 κιτ συνολικής αξίας 73ε. Με βάση τα μεταφορικά που έχω πληρώσει κατά καιρούς για παραγγελίες από Αμερική, στην καλύτερη θα είναι είναι 20ε, αν όχι παραπάνω, μιλάμε για ένα ποσό γύρω στα 95ε. Ένα και το αυτό δηλαδή, αφού στην ίδια τιμή τα βρίσκω από Ελλάδα, θα έρθουν πιο γρήγορα και δεν θα έχω θέμα με τελωνεία και ιστορίες.
Οι προσφορές που έχει ομολογώ πως είναι καλές, αλλά σημαντικός παράγοντας είναι τα ταχυδρομικά από το αμέρικα και για αυτό το λόγο, θα προτιμήσω για ακόμα μια φορά το cyber-hobby.com :)

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 19, 2013, 09:02:08 μμ »
Εχω αγορασει απο dragonusaonline αρκετα κιτ και σε ολα τα ταχυδρομικα ηταν 14,25$ με παραλαβη απο 11 εως 13 μερες μερικα παραδειγματα nashorn κωδ.6386 24,97$ + 14,25$,
brummbar κωδ.6460 17,48$ + 14,25, Τ34/76 κωδ.6564 19,99$ + 14,25$.Απο cyberhobby στην κατηγορια super saving set πηρα pz.kpfw.iv κωδ.6300 με δωρο king tiger tamiya 35169 1 βιβλιο
και δωρεαν μεταφορικα 50ευρω.Το μονο κακο ειναι οτι εκανε 2 μηνες να ερθει

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 09, 2013, 10:16:29 πμ »
Έκανα μια παραγγελία για να δώ τι παίζει γιατί η τιμή των κιτ ήταν άκρως ελκυστική. Δύο κιτ (6291, 6606) συνολική αξία 63 δολάρια.
Τα μεταφορικά ήταν 20,20 δολάρια για SAL με UPS, χωρίς tracking number, που σημαίνει ότι και κίνδυνος να χαθούν υπάρχει και να φάμε την κατακέφαλη από UPS με το εκτελωνισμό και την αμοιβή του εκτελωνισμού.
Με USPS η τιμή ξεκινάει από 42 δολάρια για το κιλό και το δικό μου δέμα είναι δύο κιλά περίπου, οπότε το κόστος ξεφεύγει και έρχεται πιο ακριβά από ότι αν τα αγοράσω από ευρώπη.
Πιστεύω ότι αξίζει για αγορά ενός κιτ, το οποίο θα είναι σε προσφορά του στυλ 20 δολάρια, για παραπάνω δεν αξίζει λόγω των υψηλών μεταφορικών

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 09, 2013, 10:21:46 πμ »
Ο τρόπος αποστολής ISAL δεν είναι με UPS αλλά με USPS δηλαδή με τα κρατικά ταχυδρομεία των ΗΠΑ.

Δες περιγραφή της υπηρεσίας εδώ:
http://pe.usps.com/text/imm/immc2_040.htm

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 09, 2013, 01:26:28 μμ »
Παράθεση
This is a slower service offered by UPS, the delivery is slower, but it offers extremely competitive rates for international customers. If you would like to receive your package a lot sooner than 14 days, we suggest that we ship out your package U.S. Postal Service Express Mail or UPS International Express.

Αυτό μου έγραψε αυτός, λες να έκανε δύο φορές λάθος? Αν είναι uSps και όχι UPS, δεν μπορώ να ξέρω και δεν μπορώ να το ρισκάρω.
Επίσης, ISAL έχει και η UPS:

Παράθεση
The revised standards cover First-Class Mail International (FCMI), Airmail M-Bags, International Priority Airmail (IPA), and International Surface Air Lift ((ISAL) services. In addition to requiring electronic transmission of customs data, the new standards contain certain changes to IPA and ISAL mail preparation requirements. These include the following:

A 24 character barcode is required to be affixed to the receptacle tags on Direct Country sacks which include the permit number and other information.
Items bearing customs forms and items not bearing customs forms are required to be presented in separate sacks.
The minimum weight for IPA and ISAL Direct Country Sacks is being reduced from 5 pounds to 3 pounds.
Global Business has worked closely with the mailing industry over the past several months to help prepare for the new standards. Based on feedback received, it has become clear that many customers will not be able to complete all of the operational changes needed to comply. In view of this, the effective date for the requirement to electronically transmit the customs data to the USPS is being delayed until January 27, 2013. However all other IPA and ISAL mail preparation requirements referenced above will still become effective on November 5, 2012.

http://www.upsmailinnovations.com/about/notifications.html

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 09, 2013, 01:36:00 μμ »
Επειδή έχω αγοράσει ξανά με USPS τα στέλνουν και όχι UPS.Πάντως μην ανησυχείς,είναι μικρό το ποσό και το δέμα και δε θα κολλήσει σε καμία περίπτωση στο τελωνείο,διότι και με USPS αν είναι να κολλήσει θα κολλήσει (κατά τον Μέρφυ!)

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 09, 2013, 01:54:35 μμ »
το θέμα είναι ότι έχει τελωνείο στη Ρόδο και έχουν όλο το χρόνο να εκτελωνίσουν τα δέματα που έρχονται με SAL. Την πάτησα την προηγούμενη φορά με μια παραγγελία από cyber-hobby.com και για ένα ποσό 78ε  (ήταν μεγάλο δέμα σχετικά, 4 κιτ στο σύνολο) πλήρωσα 15ε φόρους και 12ε στα ΕΛΤΑ και θέλανε να χρεώσουν και τα μεταφορικά στο σύνολο, ενώ ήταν τσάμπα.
Δεν μπορώ λοιπόν να ρισκάρω για 83 δολάρια (64ε) να πληρώσω +16% ΦΠΑ και 12ε και να μου πάνε δύο κιτ 86ε. Τα ίδια βρίσκω από αγγλία και γερμανία με 76ε και εναλλακτικά ψωνίζω από κίνα με 69ε, που έρχονται αεροπορικά και τα "εκτελωνίζουν" στον βενιζέλο και δεν έχω κανένα θέμα.
Αν ήταν 22 δολάρια τα έξοδα για αεροπορικό, θα τα αγόραζα. Αλλά 22 δολάρια για SAL χωρίς tracking number και με ρίσκο να τα τσιμπήσουν στο τελωνείο της Ρόδου, δεν νομίζω να αξίζει καν η προσπάθεια.

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 11, 2013, 09:29:32 πμ »
Παρήγγειλα στις 28 Ιουνίου το μοντέλο με κωδικό 6342 που το είχε προσφορά 24,99USD,με τα μεταφορικά να κοστίζουν 15,15USD ISAL.Το μοντέλο απεστάλη την 1η Ιουλίου από την Αμερική και το παρέλαβα πριν λίγη ώρα στο σπίτι μου,χωρίς φυσικά κανένα έξτρα κόστος.
Συμφέρει η αγορά από την Dragon USA  στα μοντέλα που βγάζει σε προσφορά.

Tags: