Δεν έχω κοιτάξει το dragonusaonline, αλλά έχω ψωνίσει από cyber-hobby.com.
Έχει προσφορά δωρέαν ground shipping για παραγγελίες πάνω 780 δολάρια χονγκ κονγκ (78ε περίπου) και μισή τιμή για παραγγελίες των 390 δολαρίων (39ε δλδ)
Τα στέλνουν με hong kong post και με tracking number. Έχω παραλάβει ήδη ένα κουτί με τρία κιτ και ήρθε σπίτι μου σε ένα μήνα περίπου από τη στιγμή που έλεγε στην σελίδα του ταχυδρομείου ότι έφυγε για Ελλάδα. Δεν είχα κανένα θέμα με το τελωνείο.
Αναμένω ακόμα δύο παραγγελίες από cyber-hobby.com, από 4 κιτ η καθεμία, θα ενημερώσω αν έχω κάποιο θέμα με το τελωνείο, που δεν νομίζω γιατί η συνολική αξία δεν ξεπερνάει τα 90ε

Το μόνο κακό της υπόθεσης είναι ότι είναι λίγο αργοί μέχρι να τσεκάρουν το στοκ και να παραδώσουν την παραγγελία στο ταχυδρομείο, αλλά είναι άψογοι στην επικονωνία, απαντούν σε όλα τα εμαιλ πολύ γρήγορα.
Και μιλάμε τιμές να πάθεις πλάκα, jagdtiger henschel με 31ε, ένα σωρό premium kit γύρω στα 20 με 25ε, απίστευτα πράγματα λέμε! Α ναι, και ένα άλλο κακό είναι ότι σου λένε αν έχουν κάτι σε στοκ, μόνο αν έχεις ήδη παραγγελία. Το λέω αυτό γιατί έχουν πολλά κιτ που λένε out of stock, αλλά νομίζω δεν κάνουν τον κόπο να ανανεώσουν τα διαθέσιμα προϊόντα και έχω αλλάξει και τις τρεις παραγγελίες και έχω βάλει κιτ τα οποία είτε δεν τα είχαν σε στοκ ή δεν τα είχαν καν στη σελίδα!