Αποστολέας Θέμα: Greek Kiosk 1/87 scale.........  (Αναγνώστηκε 3462 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Απ: Greek Kiosk 1/87 scale.........
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 09:45:42 μμ »
Τις φιγουρες τις εχω ηδη παιδεψει....αλλαζωντας καποια χρωματα στην ενδυμασια....στον πιτσιρικα...αλλαζωντας χρωματα στα μαλλια και καποιες σκιες στον γερο.Κατι αλλο δεν μπορω να κανω συγχωρεστε με  ::glossa::
Ελληνικό και εντυπωσιακότατο! Δεδομένης και της κλίμακας!  ::salut::
Οι εφημερίδες μήπως θα ήταν καλύτερα να είναι ασπρόμαυρες...?

Τα συγκεκριμενα περιπτερα υπηρχαν και μεχρι τα μεσα ...για να μην πω τα τελη σε καποιες επαρχιακες πολεις...της δεκαετιας του 80.Τοτε υπηρχαν εγχρωμες εφημεριδες.Αλλωστε οι χρωματιστες δινουν ακομα περισσοτερο ενδιαφερον στο ολο σκηνικο....κατα την γνωμη μου.
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος dkakos

• Δημήτρης Κακογιαννάκος, Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Σέρρες
  • Quod in Vita Agimus, In Aeternum Resonat!
    • SWAT sig
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 10:09:47 μμ »
Κάπου έπεσε το σαγόνι μου... μήπως το είδατε?
Υπέροχο! ::salut::
Τίποτα άλλο.

[..]Τα συγκεκριμενα περιπτερα υπηρχαν και μεχρι τα μεσα ...για να μην πω τα τελη σε καποιες επαρχιακες πολεις...της δεκαετιας του 80.Τοτε υπηρχαν εγχρωμες εφημεριδες.Αλλωστε οι χρωματιστες δινουν ακομα περισσοτερο ενδιαφερον στο ολο σκηνικο....κατα την γνωμη μου.

Έχεις δίκιο, και για να μήν σου πώ ότι υπάρχουν ακόμα! (κάπου έχει πάρει το μάτι μου ένα, εδώ στις Σέρρες)
Επίσης, και τα ψυγεία, έπαιζαν και μέχρι αρχές '90. Μετά, μεχρι αρχές 2000, τα έβρισκες γεμάτα παγάκια. Πάντα επαρχία.

Αποσυνδεδεμένος xristosstergiou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 10:43:41 μμ »
Τα συγκεκριμενα περιπτερα υπηρχαν και μεχρι τα μεσα ...για να μην πω τα τελη σε καποιες επαρχιακες πολεις...της δεκαετιας του 80.Τοτε υπηρχαν εγχρωμες εφημεριδες.Αλλωστε οι χρωματιστες δινουν ακομα περισσοτερο ενδιαφερον στο ολο σκηνικο....κατα την γνωμη μου.

Ευχαριστώ για την απάντηση! ::salut::
Οι βιτρίνες αποδεικνύονται πάντα μικρές...!

Tags: