Αποστολέας Θέμα: Israeli sandwich armoured vehicles.  (Αναγνώστηκε 1167 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος israman

• Για να περνα ευχαριστα ο ελευθερος χρονος
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Χαιρομαι που ειμαι κοντα σας
Israeli sandwich armoured vehicles.
« στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 02:16:19 μμ »
Μετά την εγκατάσταση των Ισραηλινών στη γη που τους παραχωρήθηκε και αφου αποχώρησαν οι Βρετανοί (οπως γίνεται πάντα απ'οπου αποχωρούσαν) ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ των Εβραιων και των Αραβων της περιοχής.Οι Ισραηλινοί προμηθεύτηκαν στρατιωτικό υλικό απο διάφορες πηγές,Βρετανικά,Αμερικανικά,Γερμανικα και τα μετέτρεψαν,όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν,για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν.Δύο απ'αυτά αποφάσισα να κατασκευάσω.Το ένα βασίζεται στο Μ3 scout car (zevda) και στο WC 54 (italeri).

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος israman

• Για να περνα ευχαριστα ο ελευθερος χρονος
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Χαιρομαι που ειμαι κοντα σας
Απ: Israeli sandwich armoured vehicles.
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 15, 2013, 11:50:54 πμ »
Θελωντας να ολοκληρωσω την ..."τριλογια" θωρακισμενα οχηματα του Ισραηλινου στρατου την περιοδο του πολεμου της ανεξαρτησιας,βρισκομαι στο μεσον της μετασκευης ενος Μ-16 της TAMIYA σε Μ-5 με πυργο απο Bρετανικο Daimler και πυργο για πολυβολο MG.Το συγκεκριμενο αν και φαινεται ευκολο,εντουτης με δυσκολεψε λογω της ελλειψης ικανων φωτο και κυριως παντελεις διαστασεις.Επισης δεν θα υπαρχει εσωτερικο,εστω και και αυτο το λιγο,γιατι...ετσι.Αυτο που παρατηρω ομως ειναι οτι εχω χασει ενα μερος της ορμης και της επιθυμιας μου για νεες δημιουργιες,χωρις να εχω καποια εξηγηση.Ελπιζω να ειναι περαστικο και να μην ειναι η αρχη του τελους της πιο τονοτικης μου ωρας της ημερας (μετα την οικογενεια μου).Ευχαριστω εκ των πρωτερων για τη ψυχαναλυση.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος farmakoxeris

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • modelclub.gr
    • Το site των οδηγών και των πεζών...
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 12, 2013, 12:36:05 πμ »
Ἐρώτησις: τὰ ἄσπρα (ὀροφὴ καὶ πύργος ὀχήματος) τὰ ὁποία βλέπω στὶς φωτογραφίες τοῦ δευτέρου μηνύματος εἶναι χαρτόνι;

Ἐπίσης: ἡ λέξη sandwich τὶ σημαίνει;; Τὶ εἶναι τὸ sandwich armoured vehicle καὶ ποιὰ ἡ διαφορὰ ἀπὸ τὸ μὴ sandwich;

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 12, 2013, 01:42:42 μμ »
Φιλτατε israman,οι κατασκευες που-οπως παντα αλλωστε-ειναι αψογες! :D :D
Η προσοχη στη λεπτομερεια και η καθαρη κατασκευη σου κανουν συμπασχοντες σαν και του λογου μου,να ζηλευουν! :mrgreen:
Πολλα μπραβο λοιπον για το νεο σετ οχηματων που παρουσιαζεις! :wink:
Spoiler (hover to show)
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Tags: