Αποστολέας Θέμα: Μ-42 Duster Tamiya - AFV club tracks - Eduard PE 1/35  (Αναγνώστηκε 9248 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Απ: Μ-42 Duster Tamiya - AFV club tracks - Eduard PE 1/35
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 24, 2013, 11:14:00 μμ »
Ευχαριστώ για τα σχόλια... Αποφάσισα να εγκαταλείψω την ιδέα να φτιάξω τους μηχανισμούς των θυρίδων γιατί απαιτούν χοντροδουλειά που μπορεί να κάνει περισσότερη ζημιά από καλό. Έβαλα τις χειρολαβές από σύρμα μόνο. Κι έβγαλα μερικές γενικές φωτογραφίες για να καταλάβετε καλύτερα το εγχείρημα. Οι ερπύστριες είναι της Ταμίγια κι όχι αυτές που θα βάλω τελικά.

Αποσυνδεδεμένος ΖΑΦ

• ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
  • ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 24, 2013, 11:42:56 μμ »
-Το trailer έχει ένα καλώδιο που και συνδέεται στον φορέα. Στο άρμα θα υπήρχε κάτι τέτοιο ή δεν θα έπαιζαν τα φώτα του trailer;
-Φορτώματα πάνω στο deck του κινητήρα έμπαιναν; Όχι τίποτε σπουδαίο, μουσαμάδες, υπνόσακοι, τέτοια πράγματα.
-Εργαλεία που θα βρω; Καλά τα ξήλωσα τα παλιά, αλλά τώρα χρειάζομαι άλλα. Παίζει κάνα σετ;
Νίκο απο όσο ξέρω για το πρώτο δεν παίζει να έχει υποδοχή για το καλώδιο.Για το δεύτερο πάλι δεν βάζαν πολλά πράγματα επάνω, ακριβώς επειδή ήταν το deck του κινητήρα και για το τρίτο και να μην βάλεις εργαλεία δεν τρέχει και τίποτα γιατί πολλές φορές  τα αφαιρούσαν οι ακόμα και τα εχάναν :wink:
 ::salut:: ::salut::
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 09:43:03 μμ »
Στέλιο το καλώδιο θα μείνει στο καρότσι, στο κατάστρωμα του κινητήρα αν μπει κάτι θα είναι οι καρέκλες παραλίας, ενώ για τα εργαλεία είμαι αποφασισμένος να βάλω.

Επίσης αρνούμαι πεισματικά να βάλω βαρέλια στο καρότσι, αν και θα αποτελέσει καλή λύση. Έχω κάμποσα φορτώματα ακόμα που πρέπει να συναρμολογηθούν-ετοιμαστούν.

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 28, 2013, 06:57:23 μμ »
κατασκευαστικά μένουν τα εργαλεία στις θέσεις αποθήκευσης στο σκάφος και στον πύργο κάποιες δέστρες. Μετά πάμε για βάψιμο. Επίσης στον πύργο θα μπει τέντα, κουτιά πυρομαχικών και κάποια μπετόνια δεμένα πάνω από τα ήδη υπάρχοντα φορτώματα.

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 28, 2013, 10:10:19 μμ »
Πώς σας φαίνεται το φόρτωμα στην μπαγκαζιέρα;

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 28, 2013, 10:22:29 μμ »
Τα πράσινα σακίδια είναι σα ντολμαδάκια!! :lol: :lol: ::glossa:: ::glossa:: Μ΄αρέσουν τα φορτώματα, τούμπανο είναι.. :wink:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 01, 2013, 02:48:35 πμ »
Μια χαρά το φόρτωμα Αγαπούλα... ξεκίνα κόβε/καθάριζε/τρίβε ρητίνες και πλαστικά :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #82 στις: Μαρτίου 02, 2013, 08:59:19 μμ »
Πώς σας φαίνεται το σενάριό μου: Ο τύπος στην δεξιά πλευρά του πύργου (δίπλα από το Μ-60) την έχει φάει στον ώμο. Ο τύπος στην αριστερή πλευρά του πύργου έχει πάρει το Μ-16 του και «ντουφεκάει» (πολύ μου αρέσει αυτό το ρήμα!!!) πάνω από το ασπίδιο, ενώ ο ένας γεμιστής το παίζει «Ράμπο» και έχει γυρίσει το Browning και βαράει ανάμεσα από το ασπίδιο. Τι λέτε;

Μια χαρά το φόρτωμα Αγαπούλα... ξεκίνα κόβε/καθάριζε/τρίβε ρητίνες και πλαστικά :wink:

Ξεκίνησα, ξεκίνησα...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 03, 2013, 07:48:57 πμ »
Πώς σας φαίνεται το σενάριό μου: Ο τύπος στην δεξιά πλευρά του πύργου (δίπλα από το Μ-60) την έχει φάει στον ώμο. Ο τύπος στην αριστερή πλευρά του πύργου έχει πάρει το Μ-16 του και «ντουφεκάει» (πολύ μου αρέσει αυτό το ρήμα!!!) πάνω από το ασπίδιο, ενώ ο ένας γεμιστής το παίζει «Ράμπο» και έχει γυρίσει το Browning και βαράει ανάμεσα από το ασπίδιο. Τι λέτε;
Μια χαρά στέκει. Αλλωστε σε περιπτώσεις ενέδρας, βασικό είναι να έχεις τον αντίπαλο υπό διασταυρούμενα πυρά, οπότε διλαιολογείται να ρίχνουν αλλού ο έμας και αλλού ο άλλος.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #84 στις: Μαρτίου 08, 2013, 08:40:08 μμ »
Μια χαρα το φορτωμα,μια χαρα το σεναριο,θελω μονο να επισημανω ενα σου λαθος.Το ρημα δεν ειναι ντουφεκαω.Ειναι συνηρημενο και ειναι τφεκαω-ω.Εξου και ο τφεκας ::glossa:: :mrgreen: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
« Απάντηση #85 στις: Μαρτίου 09, 2013, 09:50:46 μμ »

Επίσης αρνούμαι πεισματικά να βάλω βαρέλια στο καρότσι, αν και θα αποτελέσει καλή λύση. Έχω κάμποσα φορτώματα ακόμα που πρέπει να συναρμολογηθούν-ετοιμαστούν.

[/quote]

καλα που δεν εβαλες βαρελια.... :mrgreen: :mrgreen: ρε φιλαρακι μου θυμιζει λιγο εβραικο με τοση πραματια επανω γυρω πισω.....(οχι οτι τα αμερικανακια δεν το κανουν ετσι???)
ΝΤΟΥΦΕΚΑΩ ΤΦΕΚΑΩ ΤΥΦΚΑΩ....οπως κ να το πεις το αποτελεσμα...(κ η ταυλα οταν το κανεις κ πραξει το ρημα... :mrgreen: :mrgreen:) τα ιδια ειναι...
προχωρα θελω να δω την θαλασσα......(κατι ειπες για καρεκλες παραλιας.... ::glossa:: 8) 8))

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Tags: d-42 duster