Αποστολέας Θέμα: Frontiersman  (Αναγνώστηκε 1131 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
Frontiersman
« στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 02:33:22 μμ »
Καλησπέρα παιδιά,
αυτή είναι η τελευταία φιγούρα μου βαμένη κυρίως με λάδια σε ακρυλική βάση.
Στη βάση και στο δένδρο κάποιες λεπτομέρειες έχουν σκαλιστεί για να γίνει πιο ενδιαφέρον.
ελπίζω να σας αρέσει
 ::salut:: ::salut::

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
Απ: Frontiersman
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 03:04:36 μμ »
Δάνη νομίζω η καλύτερη δουλειά σου μέχρι τώρα σε μία απαιτητική φιγούρα, μπράβο ::icon_thumright::
Πολύ ωραίο το πρόσωπο, οι σκιές στα ρούχα επίσης το δεξί του χέρι μόνο κάτι με χαλάει σαν να γυαλίζει δεν ξέρω

Να και η Σαλόνικα (έστω και μέσω Ελβετίας στη συγκεκριμένη περίπτωση  ::glossa::) τελευταία γίνεται φιγουράδικη  8)
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 03:09:56 μμ »
Ευχαριστώ Θεόφιλε χαίρομαι που σου αρέσει!
Ναι το χέρι του γυαλίζει στις φωτό μάλλον λόγο φωτογράφισης επειδή είναι κάθετα στο φως.
πολύ ωραίο το στουντιάκι για φωτογράφιση  :D

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: BUGATSUANA
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 24, 2013, 06:56:51 μμ »
πολύ ωραίο βάψιμο, έχεις βρεί το δρόμο σου με τα λάδια και η εξέλιξη σου σε κάθε φιγούρα είναι εμφανής, μου άρεσε η αρμονική επιλογή χρωμάτων ώστε να δένει το σύνολο και η ψιλοδουλειά στα επιμέρους, αναμένουμε την επόμενη σου δουλειά ::salut::

Αποσυνδεδεμένος MORFEAS62

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 24, 2013, 07:51:29 μμ »
πολύ καλή η δουλειά σου Δάνη. Μου αρέσουν οι φωτοσκιάσεις χωρίς έντονες αντιθέσεις, όπως (αν είδα καλά), οι τρίχες στα μπράτσα του

::salut::

Βασίλης

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 25, 2013, 09:34:02 μμ »
Πολύ καθαρό και αρμονικό αποτέλεσμα Δάνη. Για την ακρίβεια, κατά τη γνώμη μου, έχει ζωγραφίσει και όχι απλώς βάψει τη φιγούρα. Έχεις δώσει σημασία στη λεπτομέρεια, χωρίς να διστάσεις να χρησιμοποιήσεις πολλά χρώματα που μπλεντάρουν αρμονικά για να αποδώσεις τις λεπτές αποχρώσεις τςη σκηνής. Έχεις σκιάσει πολύ ωραία το μανίκι του πουκαμίσου. Θα ήθελα να δω το ίδιο έντονες σκιές στα χαμηλότερα του πουκαμίσου και φυσικά στις γκέτες.
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 12:18:11 πμ »
Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια !
Ξάδερφε το παλεύω με τα λάδια μου αρέσουν πολύ και θέλω να μάθω να τα χειρίζομαι, σεμινάριο Κορτίνα, στροφή στην ποιότητα  :lol:
Μορφέα ευχαριστώ πολύ ναι έχει κατι τρίχες στα μπράτσα λίγο για να βρομίσει το φλες
Θεόδωρε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια , δίκιο έχεις για τις σκιες θα το έχω στα υπόψιν μου για τις επόμενες !

Επίσης μίκρυνα τις φωτογραφίες για να φαίνεται ολόκληρη η φιγούρα στην οθόνη, πιστεύω είναι καλύτερα  ::salut::

Tags: