Αποστολέας Θέμα: M1025A2 ASRAD HELLAS 1/35 Tamyia  (Αναγνώστηκε 2164 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gakman

  • Scale 1/144
  • *
  • Μηνύματα: 3
  • modelclub.gr
M1025A2 ASRAD HELLAS 1/35 Tamyia
« στις: Ιουνίου 19, 2013, 08:40:45 μμ »
Με πολύ κόπο τελειώσαμε σχεδόν το M1025A2 ASRAD HELLAS, Μένουν μόνο τα σήματα διότι είναι ειδική παραγγελία, σύντομα θα ανεβαίνουν και φώτο από όλο το διόραμα.


Αποσυνδεδεμένος gakman

  • Scale 1/144
  • *
  • Μηνύματα: 3
  • modelclub.gr
Απ: M1025A2 ASRAD HELLAS 1/35 Tamyia
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 22, 2013, 10:45:02 μμ »


Αποσυνδεδεμένος sgt-major

  • Scale 1/35
  • *
  • Μηνύματα: 3589
  • Age: 58
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: M1025A2 ASRAD HELLAS 1/35 Tamyia
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 22, 2013, 11:18:47 μμ »
Οφειλω να πω μπραβο για την προσπαθεια να σκρατσαρεις ενα μοντελο που δεν υπαρχει σαν κιτ.Οφειλω ομως να σου επισημανω τουλαχιστον μερικα οφθαλμοφανη λαθη που μπορουσες να αποφυγεις.Μη γνωριζοντας εσενα και φυσικα τις δυνατοτητες και τις ικανοτητες σου,πρεπει να σου επισημανω περαν των λαθων οτι η μετασκευη η ιδιοκατασκευη προυποθετει πολυ υλικο πολυ υπομονη και φυσικα δεν μπορει να γινεται υπεραπλουστευση ενος αντικειμενου εκτος και αν αυτο ειναι το ζητουμενο μας δηλαδη να εχουμε κατι στη βιτρινα μας που οπως προσεγγιζει το αντικειμενο που μας εντυπωσιαζει η εργαζομαστε με αυτο.
Θα ηταν προτιμοτερο να πεις  ομως μερικα λογια για το μοντελο.Ποια κιτ χρησιμοποιησες τι δυσκολιες βρηκες η δεν βρηκες.Θα ηταν πιο διαφωτιστικα,οπως και οι καθαροτερες φωτο ωστε να πουμε τι γνωμη μας για την κατασκευη.
Παντως εαν θελεις να σου εξηγησω την πληθωρα των λαθων θα μπορουσα συμβουλευτικα ωστε το επομενο σου να εισαι καλυτερος να γραψω και περισσοτερα.
Δεν γνωριζω την διαθεση σου για πραγματικη κριτικη οποτε και  σταματω εδω,
Παντως και παλι μπραβο για την προσπαθεια.

ΥΓ.Ενημερωτικα εχω ηδη κανει τρεις προσπαθειες κατασκευης της υπερκατασκευης σε ενα χρονο και παλι κατι βγαινει λαθος.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος f 16 fighting falcon

  • in thrust we trust..
  • Scale 1/72
  • *
  • Μηνύματα: 199
  • Age: 52
  • Τόπος: athens
  • in thrust we trust
Απ: M1025A2 ASRAD HELLAS 1/35 Tamyia
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 13, 2017, 03:55:38 μμ »
πολυ ωραια δουλεια , ποιους κωδικους χρωματων χρησιμοποιησες για την ελληνικη παραλλαγη , ακρυλικα η' σμαλτα?

Tags: