Παιδια ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσε,Σας ευχαριστω ολους και εναν εναν ξεχωριστα.
Πως και πως περιμενα να δω τα σχολια σας

Ετσι μου δινετε επιπλεον κινητρο να κανω ακομη μια προπελα συντομα και φυσικα μου δειχνετε πως παιρνω τον καλο δρομο στις συγκεκριμενες κατασκευες..

Παντως οντως το γκρι ειναι αυτο που ειναι ενα ισως και δυο κλικ πιο ανοιχτο αν και με το φωτισμο δειχνει ακομη ανοιχτοτερο απο οτι ειναι αλλα πραγματι μου βγηκε λιγο πιο ανοιχτο απο οτι επρεπε για αυτο και δεν καθεται τοσο σωστα στο ματι.
Γιωργο ευχαριστω πολυ για τις εκπληκτικες πληροφοριες χαιρομαι που τοσες βρωμιες και φθορες επιασαν τοπο.Δεν ειχα ιδεα οτι αυτα τα αεροσκαφη εκαναν τοση βρωμοδουλεια και σε τοσο χαμηλο υψος,Οσο για το P-47 αν και δεν το εχω (ακομη)στο στοκ,ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου σχηματα στα προπελατα..οποτε συντομα θα κανω ενα δικο μου..
Τωρα αν θα ειναι τουβλο-χτυπημενο,,,, θα δειξει οταν ερθει η ωρα του.
Δημητρη δεν το συζητω πιασε κι εσυ προπελα ,βοηθαει στην αποτοξινωση απο τα μπουρια και ειναι πανεμορφα τα ατιμα,,ασε που μαθαινεις και ιστορια οταν ψαχνεις για λεπτομερειες.
Αλεξ το chiping εγινε με σφουγγαρακι με λιγο σε silver πανω του.
Λαμπρο ,Παναγιωτη και Κωστα για το γκρι οπως ανεφερα και παραπανω μαλλον μου ξεφυγε λιγο προς το ανοιχτο.Πανο οντως ειναι πολυ χορταστικο σε μεγεθος,,δεν του το ειχα οταν πηρα το κουτι στα χερια μου..το γουσταρω με χιλλια.
Για συνεχεια επιστροφη σε μπουρι,,αλλα συντομα θα επιστρεψω στις προπελες και παλι.
Εχω ενα Spitifire της Eduard με πολλα καλουδια μεσα και συνεχεια μου κλεινει το ματι και νομιζω πως ερχεται η ωρα του.
Και παλι σας ευχαριστω ολους παιδια μου δωσατε πρασινο φως για την συνεχεια στις προπελες,