Αποστολέας Θέμα: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ-ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ?  (Αναγνώστηκε 1460 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PANOS-MODELS

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ-ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ?
« στις: Φεβρουαρίου 14, 2013, 11:46:20 μμ »
Καλησπερα σας παιδια.Με ευχαριστει που σαν καινουργιο μελος βρισκομαι κοντα σας και θα μοιραζομαι μαζι σας τις αποψεις σας και την βοηθεια σας επισης.Μπορει καποιος να μου πει αν στην μακετα που προκειται να ξεκινησω αν θα χρειαστω ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ και αν γνωριζεται ποιον?Εχω υποψιν να παρω τον IWATA RENOLUTION CR 0,5mm σχετικα και οτι αναφερετε και στο Forum. Επισης σε ενα προηγουμενο ερωτημα μου θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει σας παρακαλω.Καλη σας νυχτα παιδια και σας ευχαριστω για τον χρονο σας.Τα ξανα λεμε,,,,

Αποσυνδεδεμένος Bandit59

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο - Σέρρες
  • Γιώργος
    • MODEL TIME
Απ: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ-ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ?
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 01:07:21 πμ »
Πάνο καλώς ήρθες κατ'αρχάς. Κατα δεύτερον τι ακριβώς φτιάχνεις;

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 01:10:23 πμ »
Καλωσήρθες. Συνήθως τα διοράματα τα βάφεις πάρα πολύ εύκολα και ικανοποιητικά
με πινέλο. Σίγουρα ο αερογράφος βοηθάει αλλά πρέπει να εξετάσεις και το έξτρα κόστος
ενός κομπρεσέρ.
Καλή συνέχεια.

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 02:13:30 πμ »
Παιδια σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας,θα απαντησω πρωτα στον φιλο Bandit59 φτιαχνω σαν ξεκινημα μετα απο παρα πολλη καιρο και αφου αποκτησα μια αποθηκη  το ονειρο μου μια Μακετα σχηματος Π Και Διαστασεων 3,25Χ2,20Χ3,15  Και με ενωση τον δυο ακρων στο Π με διπλη σιδερενια γεφυρα οπου οταν θα μπαινω μεσα θα περνω κατω απο την γεφυρα, ευχομαι ολα να πανε καλα και παντα με την βοηθεια σας  ΑΠΑΝΤΩ επισης στον φιλο kwstas σε ευχαριστω που μου απαντησες το σκεφτομαι το κοστος ο αερογραφος εχει 88ε και αν βρω και κανενα κομπρεσερ απο το ebay καλος φανταζομουν οτι σε καποια σημεια με λεπτοδουλεια ισως χρειαζοταν π.χ (Μηχανες-Βαγονια- σπιτια-δεντρα-βραχια) παιδια σας ευχαριστω πολλη και καλο σας βραδι.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 02:30:02 πμ »
Επομένως ασχολείσαι με τρενομοντελισμό. Υπάρχει ειδική ενότητα για ότι χρειάζεσαι.
Αυτά που λες μπορείς κάλιστα να τα βάψεις-παλαιώσεις με πινέλο. Η λεπτοδουλειά
είναι το βασικό γνώρισμά του.
Καλό βράδυ.

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 10:04:04 πμ »
Kαλημερα φιλε kwstas , σε ευχαριστω για την απαντηση σου, οποτε θα ξηγηθουμε πινελα ακομη καλυτερα Καλη σου μερα και παλι.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 11:13:54 πμ »
Mια και ανέφερες το e-bay και επειδή άλλη ποιότητα δίνει ο αερογραφος, σκεψου πολύ σοβαρά από το amazon κάποιο από τα παρακάτω συνολάκια αερογράφου + συμπιεστή
http://www.amazon.co.uk/Complete-Action-Airbrush-Kit/dp/B004GSOJRC/ref=pd_sim_sbs_diy_8
http://www.amazon.co.uk/Complete-Silent-Airbrush-Compressor-Craft/dp/B005OPQR1W/ref=pd_sim_sbs_diy_3 (το απολύτως φθηνότερο και ο πιό αδύναμος συνδυασμός)
http://www.amazon.co.uk/Mini-Airbrush-Compressor-Kit-AS18-2/dp/B004Y4J252/ref=pd_sim_sbs_diy_4

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 10:32:08 πμ »
Φιλε μου ramFiqhter καλημερα καλη εβδομαδα ,  σε ευχαριστω παρα πολλη για τα link θα παρω και μια ιδεα απο δω και θα αποφασισω τελικα τι θα κανω.Το ξερω οτι το αποτελεσμα ειναι φανταστικο και παλλη σε ευχαριστω πολλη,

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 11:33:09 πμ »
Exε υπόψη σου όμως και μια σοφή παροιμία που λέει οτι " ότι δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια." Οι παραπάνω προτάσεις ναι μεν έρχονται 40-50% φθηνότερα από την ελληνική αγορά, αλλά κάποιος λόγος υπάρχει (ποιότητα ? 8)).

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 11:13:00 πμ »
Kαλημερα φιλε μου ramfiqhter γνωστη η παροιμια την γνωριζω για αυτο εθεσα και αυτο το θεμα στην παρεα,ειχα κατασταλαξη στον IWATA REVOLUTION CR 0,5mm (Αερογραφος) η τιμη που τον εχω βρει ειναι στα 85ε αν βρω και κανενα κομπρεσερ καλος, αλλα για την ωρα ακομη δεν ασχολουμε τοσο με το βαψιμο στην Μακετα.Παντως σε ευχαριστω φιλε μου για τον χρονο σου και για οσα μου ανεφερες καλη σου μερα.

Tags: