Αγαπητοί τρενομοντελιστές,
σας ανακοινώνω, ότι το Hellenic Marklin Club (μέλος του οποίου είμαι και εγώ) διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο δύο ημερών με τις εξής παρακάτω ενότητες:
α) τεχνικά θέματα σχετικά πάντα με το σύστημα ελέγχου και τα ηλεκτρονικά της Marklin και
β)Πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με σχεδίαση και κατασκευή μακέτας.
Ειδικότερα, το Σάββατο 16 Μαρτίου ώρα 17:00, στην περιοχή του Χίλτον, θα αναλυθεί και θα επιδειχθεί (hands on) η λειτουργία του Central Station 2 (CS2), ειδικότερα μετά και την τελευταία αναβάθμιση στο version 2.5. Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 17 Μαρτίου ώρα 10:00-15:00, θα αναλυθεί το σύστημα ελέγχου s88 bus, ο έλεγχος των φαναριών, ο προγραμματισμός των routes, και ότι άλλο θέμα προκύψει, σε ένα διαδραστικό διάλογο, πάνω σε ήδη λειτουργική μακέτα, στην περιοχή Βριλησσίων. Τα σεμινάρια θα κάνουν οι Γερμανοί Guido Meißner & Uwe Denker. Ο Guido, γνωστός και ως Meises στο Stummi Forum είναι βαθύς γνώστης των ψηφιακών συστημάτων της Marklin και ειδικότερα της πλατφόρμας του CS2.
Σχεδιαστής και κατασκευαστής της μακέτας Altenburg . (Την οποία μπορείτε
να θαυμάσετε στο Forum Stummi). Θα υπάρχει μετάφραση και στα Ελληνικά. Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, το κόστος είναι 50 ευρώ (για να καλυφθούν τα έξοδα των προσκεκλημμένων) και μπορούν να στείλουν pm σε μένα για τις λεπτομέρειες του τόπου διεξαγωγής.