Αποστολέας Θέμα: Warrior Queen 1/16  (Αναγνώστηκε 2795 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
Warrior Queen 1/16
« στις: Ιουνίου 28, 2013, 03:08:57 μμ »
Το παρακάτω μοντέλο ονομάζεται Warrior Queen και είναι από την Live Resin. Η κλίμακά του είναι 1/16, κατασκευασμένο από ρητίνη. Η ποιότητα κατασκευής ήταν πολύ χάλια και ήθελε υπερβολικό καθάρισμα με μερικά σημεία να χρειάζονται ολοκληρωτικό σκάλισμα.
Το βάψιμο το ξεκίσησα λίγο ανάποδα, κανονικά έπρεπε να βάψω το πρόσωπο και το δέρμα πρώτα, αλλά επέλεξα να βάψω πρώτα τα μεταλικά μέρη. Τo χρυσό και το ασιμένιο χρώμα είναι της vallejo από τη σειρά liquid gold και το chain-mail της citadel.

Πως σας φαίνεται;

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
Απ: Warrior Queen 1/16
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 06:06:35 μμ »
Μιας και το αγαπήσατε πάρα πολύ το συγκεκριμένο θέμα και με ταράξατε στα μηνύματα είπα να μοιραστώ μαζί σας μερικές ακόμα φωτό.  :lol: :lol: :lol: (Αστείο).

Το μοντέλο αποτέλεσε τόσο καιρό, μοντέλο για πειράματα και δοκιμές βαψίματος.
Με το τελευταίο βάψιμο να αποτελεί και την απόφασή μου να μην ταλαιπωρήσω άλλο το μοντέλο. Πιστεύω ότι κάτι καλό εχει βγει μέχρι τώρα. Δεν έχει τελειώσει ακόμα βέβαια...

Πιστεύω αυτή τη φορά να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και να μοιραστήτε τα χόλιά σας μαζί μου, όπως μοιράζομαι κι εγώ τη δουλειά μου μαζί σας.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 10, 2013, 04:38:14 μμ »
Το μοντέλο προέρχεται από έργο του  Luis Royo. Το όνομα του σχεδίου είναι "The Pendulums Calm" από το album Malefic.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 12:34:31 μμ »
Γεια σε όλους τους φίλους μοντελιστές. Επιτέλους τελείωσα το συγκεκριμένο μοντέλο.
Ελπίζω να σας αρέσει, αλλά και να μην σας αρέσει έτσι κι αλλιώς δε θα σχολιάσετε...  :lol: :lol: :lol:

Απαγορεύεται κάτω των 18 χρονών.

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 01:09:02 μμ »
Ειδικός στις φιγούρες δεν είμαι αλλά η απόδοση του θέματος μου αρέσει πολύ και ομολογώ οτι αισθάνθηκα ένα ....γαργάλημα μόλις άνοιξα τα κοντινά πλάνα.

Βάλε και ένα σηματάκι οτι επιτρέπεται κατόπιν γονικής συναίνεσης......

Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 01:53:20 μμ »
ωραίο θέμα και καλή εκτέλεση, μου αρέσει η σκίαση στο μεταλλικό τσεκούρι, σκίασε όμως και τα χρυσά  8)
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 04:55:06 μμ »
ωραίο θέμα και καλή εκτέλεση, μου αρέσει η σκίαση στο μεταλλικό τσεκούρι, σκίασε όμως και τα χρυσά  8)
Ημουν σιγουρος οτι θα σου αρεσε το θεμα! :mrgreen: ::glossa::Κι'εμενα μου αρεσε :mrgreen:και ιδιαιτερα η αποχρωση της γυναικειας επιδερμιδας. ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 04:55:24 μμ »

Spoiler (hover to show)
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 05:03:34 μμ »
προσοχή στο  "Family safe" στο postimage. παιζει πολυ hard-core γυρο γυρο εαν δεν το δηλωσεις

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• Scale 1/48
  • *
Απ: Warrior Queen 1/16 (Προσοχή περιέχει "ΞΕΚΩΛΑ")
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 06:05:52 μμ »
Επέλεξα το Adult content όταν έβαλα τις φωτό, αλλά μάλλον δε δουλεύει. Ίσως οι συντονιστές πρέπει να το κοιτάξουν ώστε να μην θίγονται οι ευαίσθητες κατηγορίες.

Από πότε όμως η τέχνη μεταφράζετε σε ξέκωλο; Ξέκωλα είναι όλα αυτά που προβάλει η τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ και που ανεξέλενκτα βλέπουν τα παιδάκια πίνοντας το γάλα τους. Αλλά αυτό δεν πειράζει κανέναν. Εν το μεταξύ έχω δει πάρα πολλά θέματα με "ξέκωλα" μέσα σε αυτό το forum, αλλά δεν είδα ποτέ κάποιον να ενοχληθεί, το δικό μου μοντέλο σας πείραξε?

Ας πούμε αυτό δεν είναι "ξέκωλο"; (Χωρίς παρεξήγηση "Salinikios" απλά σαν παράδειγμα το δείχνω)
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,25594.0.html
Με αυτή τη λογική τοτε, οι σβάστικες και οι αναπαραστάσεις σκοτωμένων τί είναι; Διδακτικό υλικό; Δεν κάνει κακό στα παιδάκια αυτό; Αλλά όχι, αυτό θεωρήτε τέχνη.

ʼντε άναψα πολλές φωτίες... Ξεκινήστε τα επί χιλιάδες μηνύματα, άσχετα με το θέμα. Έτσι γιατί... τί τρώει ο άνθρωπος; το διπλανό του...

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 06:09:55 μμ »
Δεν νομίζω ότι με το "ξε..." αναφερόταν κανείς στη φιγούρα σου.   Στις επιπλέον φωτογραφίες αναφέρονται.
Θα έπρεπε να έχεις επιλέξει το "Family Safe" ώστε να μην δείχνει επιπλέον άσεμνες φωτογραφίες.  Εάν δεν το επιλέξεις δείχνει το postimage τέτοιες by default.
Δεν νομίζω ότι έχει κάτι το άσεμνο η φιγούρα σου για να την κατατάξεις στο περιεχόμενο για ενήλικες.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 07:19:32 μμ »
Επέλεξα το Adult content όταν έβαλα τις φωτό, αλλά μάλλον δε δουλεύει. Ίσως οι συντονιστές πρέπει να το κοιτάξουν ώστε να μην θίγονται οι ευαίσθητες κατηγορίες.

Από πότε όμως η τέχνη μεταφράζετε σε ξέκωλο; Ξέκωλα είναι όλα αυτά που προβάλει η τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ και που ανεξέλενκτα βλέπουν τα παιδάκια πίνοντας το γάλα τους. Αλλά αυτό δεν πειράζει κανέναν. Εν το μεταξύ έχω δει πάρα πολλά θέματα με "ξέκωλα" μέσα σε αυτό το forum, αλλά δεν είδα ποτέ κάποιον να ενοχληθεί, το δικό μου μοντέλο σας πείραξε?

Ας πούμε αυτό δεν είναι "ξέκωλο"; (Χωρίς παρεξήγηση "Salinikios" απλά σαν παράδειγμα το δείχνω)
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,25594.0.html
Με αυτή τη λογική τοτε, οι σβάστικες και οι αναπαραστάσεις σκοτωμένων τί είναι; Διδακτικό υλικό; Δεν κάνει κακό στα παιδάκια αυτό; Αλλά όχι, αυτό θεωρήτε τέχνη.

ʼντε άναψα πολλές φωτίες... Ξεκινήστε τα επί χιλιάδες μηνύματα, άσχετα με το θέμα. Έτσι γιατί... τί τρώει ο άνθρωπος; το διπλανό του...

Κάπου μπερδευτηκες ...

Το adult που επελεξες έχει να κάνει με τις διαφημίσεις που παρουσιάζει το postimage γύρο γύρο απο την εικόνα σου, καμία σχέση με ο περιεχόμενο της εικόνας.

Επιλέγοντας family safe αποτρέπει το post image να παρουσιάζει διαφημίσεις απο adult site γύρο γύρο απο την εικόνα σου.

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 07:20:33 μμ »
Να ζητήσω δημόσια συγνώμη αν νομίζεις οτι αναφερόμουν στην φιγούρα σου.

Εγώ αναφέρθηκα για τις φώτο γύρω απο αυτήν ,  ελα στην θεση μου οταν άνοιξα τις φωτο ,καθόταν δίπλα μου η 12χρονη κόρη μου. 
Το λαπ-τοπ κόντεψε να φύγει απο το παράθυρο.
Θέλει λιγο προσοχή σε κάποια θέματα , το οτι το φόρουμ απευθύνεται σε ενήλικες δεν σημαίνει οτι δεν το διαβάζει και κάποιος άλλος.

Και πάλι συγνώμη αν σε προσέβαλα.   
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος xristosstergiou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 07:26:52 μμ »
Spoiler (hover to show)

Ωραία δουλειά! Μου αρέσει ιδιαίτερα το τσεκούρι και η απεικόνιση του αίματος... όσον αφορά τα μέρη του chain mail δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν εφικτό αλλά θα έδειχνε ωραίο να φαίνεται το δέρμα στις τρύπες των κρίκων... σε κάποια σημεία τουλάχιστον!  ::salut::

Οι βιτρίνες αποδεικνύονται πάντα μικρές...!

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 08:29:45 μμ »
Οκ, κατάλαβα λάθος και την επιλογή στο postimage και το σχόλιο του φίλου Χατζηδημητρίου. Συγνώμη, λάθος μου.

Σας ευχαριστώ πάντος για τα σχόλιά σας.

Φίλε Χρίστο και εμένα θα μου άρεσαι να φαίνεται το δέρμα μέσα από το chain mail αλλά δυστυχώς δε γίνετε λόγο της κακής ποιότητας του μοντέλου.

Tags: