Καλώς σας βρίσκω συνάδελφοι, συνάρρωστοι.
Μερικά πράγματα για μένα. Βρίσκομαι στην 4η δεκαετία της ζωής μου και μοντελίζω από 7-8 χρονών παιδάκι.
Όπως όλοι ξεκίνησα με τα αεροπλανάκια της Matchbox στην 1/72 τα οποία αγοράζονταν από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς φυσικά και
φτιάχνονταν με μια κόλλα UHU και ένα ψαλιδάκι, ένα νυχοκόπτη και μια λίμα νυχιών της μαμάς (ωραίοι καιροί!!!!). Φυσικά για βάψιμο ούτε λόγος.
Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά όταν ανακάλυψα τα σμάλτα της Humbrol. Έτσι μέχρι και το γυμνάσιο έφτιαχνα αεροπλάνα στην 1/72 USAF & US NANY κυρίως
ενώ κατά το λύκειο το γύρισα στην 1/35 και κυρίως σε γερμανικά άρματα ΙΙ Π.Π.. Στην ηλικία των 18 αποκτώντας δίπλωμα και τρώγοντας γενικότερα κόλλημα με το αυτοκίνητο
το γύρισα στην 1/24 και στα αυτοκίνητα με έμφαση Ferrari, Porsche, Lamborghini & Alfa Romeo. Αυτά μέχρι και πριν 2-3 χρόνια περίπου που έφαγα κόλλημα και ξαναγύρισα
στα παλιά λημέρια, οπότε τώρα ασχολούμαι με αυτοκίνητα (κιτ σε 1/43 κυρίως) αλλά και αεροπλάνα (1/48 Ελληνικά θέματα και λίγο Luftwaffe) και φυσικά άρματα (Γερμανικά πάντα).
Πολυπράγμων εεε???

Ας πρόσεχα, γιατί είναι όντως δύσκολο να ασχολείσαι και να ενημερώνεσαι για όλα αυτά ταυτόχρονα αλλά ας πρόσεχα.
Η τρέλα δεν πάει στα βουνά.
Τι να κάνω, τα θέλω όλα γιατρέ μου!!!